Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Knjižna polica za otroke Puzzle - barvna

5-7 dan od dneva plačila kupnine Knjižna polica za otroke Puzzle - barvna

Knjižna polica za otroke Puzzle - barvna

Očarljiva knjižna polica za otroke KidKraft Puzzle ponuja srčkan in zabaven prostor za shranjevanje knjig in drugih majhnih zakladov. Na voljo so tri police za knjige, igrače ali okrasne predmete, ki so na pravi višini, da jih lahko malčki dosežejo. Zanimiv dizajn in barvita barva se prilega v katero koli otroško sobo. In robustna lesena konstrukcija zagotavlja, da bo izdelek dolgotrajen. 


  • Tri globoke police za knjige, igre, igrače in drugo
  • Stranice polic v obliki kosov sestavljanke
  • Izdelano iz lesa za vzdržljivost
  • Potrebna montaža; pakirano s podrobnimi navodili po korakih


Dimenzije izdelka (cm) - 62,74 x 29,46 x 97,16

Teža (kg) - 14.0

Materiali MDF

Dimenzije škatle (cm) - 67,31 x 53,34 x 12,7

Teža škatle (kg) - 14.79

OPOZORILO
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 14400
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 153.77€

Oznake: knjižne police, knjižni regal, otroška oprema, otroško pohištvo, kidkraft, staskka, knjižna polica, otroška knjižna polica, ideje otroških knjižnih polic, otroška knjižna polica s shrambo, stena otroške knjižne police, otroške knjižne police, knjižna polica kidkraft, knjižna polica za otroke, otroško pohištvo, lesena knjižna polica za otroke, otroške police, otroške police, otroška spalnica

Loading...