Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška gugalnica za malčke

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška gugalnica za malčke

Ko vaš otrok še ni povsem pripravljen na naše velike gugalnice, mu bo ta začetna različica, pomagala, da se nauči z lahkoto gugati in drsati. Zgradite njihovo samozavest z enoprečno lestvijo, ki jih popelje na vrh tobogana. Tobogan z valovi ima rahlo nagnjen rob za mehke pristanke. Predstavite malčkom veselje do lebdenja po zraku v gugalnici z vedro, ki je ravno njihove velikosti. Platnena kvadratna gugalnica ima varnostni medenični pas za varnost, mehka vrv pa je lažja za male roke, tako da lahko starši in otroci popolnoma uživajo v novi izkušnji. Dodajte ta lesen komplet svoji ponudbi igrač za aktivno igro na dvorišču, da otrokom omogočite popolno zabavo na prostem. Z odpornimi, trpežnimi komponentami in otrokom prijaznim madežem na vodni osnovi je ta komplet pripravljen prenesti letne čase.


Tobogan z valovi z rahlo nagnjenim robom za mehke pristanke
Drsna lestev za enostavno vzpenjanje vodi do dovolj velikega podesta
Udobna platnena gugalnica z varnostnim pasom
Najboljše za starost 18-36 mesecev; maks. omejitev teže je 42 lbs. na otroka (19 kg); Največ 3 uporabniki
Ogrodje je izdelano iz lesa in obdelano z otrokom prijazno lazuro na vodni osnovi
Dimenzije: 5'9" D (175 cm) x 4'8" Š (142 cm) x 4'2" V (127 cm)
Materiali - les, tkanina, plastika
Največja nosilnost
126 lbs.
126 lbs
Meritve
Dimenzije izdelka (cm) - 175,69 x 142,8 x 127,79
Neto teža predmeta KG - 18,5
Mere škatle (cm) - 97,99 x 56,01 x 18,49

OPOZORILO
Samo za domačo uporabo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo. Igralo lahko namestite na domače dvorišče. Ni primerno za trgovska središča, hotele, vrtce, šole, parke, javne igralnice, gostišča, restavracije ipd. Igrala za javno uporabo si lahko pogledate tukaj.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 20504
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 328.99€

Oznake: otroške gugalnice, otroška gugalnica, otroška vrtna hiška, otroške vrtne hiške, otroške hiške, otroška hiška, kidkraft hiška, igralnice, otroška igralnica, zunanja igralnica, lesena igralnica, otroška igralnica, igralnica za otroke,

Loading...