Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška hiška 2-v-1 Beach & Rescue

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška hiška 2-v-1 Beach & Rescue

To so oceani zabave in raziskovanja z otroško hiško 2-v-1 Beach & Rescue. Ta lesena hišica za punčke, visoka več kot 119 cm, ponuja tri ravni vznemirjenja in izobraževanja. Otroci se lahko družijo v morski gladini ter opazujejo in raziskujejo vodne živali. Priložen je komplet potapljaških dodatkov, da se punčke lahko pretvarjajo, da plavajo med ribami. Preživite nekaj časa na plaži s pravim peskom! Z našim oblikovalnim peskom je enostavno ustvarjati in ostane čist v priloženi posodi s pokrovom. Peščene igrače ter rak in mladiči želv so pripravljeni za igro. Pomagajte naučiti delfinčke, kako skakati po obokani stezi za trening. Uporabite lestev, da se povzpnete na drugo raven raziskovalnega centra in vstopite v zdravstveni prostor, kjer si lahko ogledate rentgenske posnetke in z medicinskimi pripomočki pomagate pri rehabilitaciji divjih živali. Dvignite in spustite žerjav z mrežo za reševanje poškodovanih pacientov. Najvišja raven je razgledišče svetilnika, kjer lahko opazujete morebitne težave na obzorju. Vsako od sedmih igralnih območij z živahno grafiko ponuja neomejene dogodivščine s pripovedovanjem zgodb. Izdelan iz recikliranih materialov, ki jih je mogoče reciklirati.


Izdelan iz vrhunskih materialov, ki jih je mogoče reciklirati, za dolgotrajno igro z EZ Kraft Assembly™ za krajši čas izdelave in več časa za igranje
Naučite delfinčka skakati po stezi za trening
Zgradite rakovici dom na oblikovanem peščenem morskem dnu (priložena posoda za enostavno čiščenje)
Reševanje živali s premičnim žerjavom in mrežo
Vključuje 50 dodatkov, vključno s peskom, ki ga je mogoče oblikovati, 7 živalmi ter medicinskimi in potapljaškimi kompleti za zabavne pustolovščine igranja vlog
Primerno za punčke do 12" (punčke niso vključene)
Število kosov - 50
Materiali - 83% MDF, 5% bor, 10% plastika, 2% kovina
Opozorila
OPOZORILO: NEVARNOST ZADUŠITVE - Majhni deli. Ni za otroke, mlajše od 3 let. Potrebno je sestavljanje odraslih. Izdelek vključuje majhne dele s potencialno nevarnimi ostrimi konicami in ostrimi robovi v nesestavljenem stanju. Nesestavljene dele hranite izven dosega otrok.
Meritve
Dimenzije izdelka (cm) - 119,99 x 30,51 x 96,01
Neto teža artikla v kg - 5,1
Mere škatle (cm) - 65,99 x 50,01 x 15,01

OPOZORILO
NEVARNOST ZADUŠITVE - majhni deli. Ostre točke.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 20362
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 174.99€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroške hiške kidkraft, otroška hiška kidkraft, barbie hišica, barbie otroška hiška, kidkraft slovenija, kidkraft igrače,

Loading...