Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška hiška za punčke Bianca

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška hiška za punčke Bianca

Otroška hiška za punčke Bianca

Prostor za življenje, delo in igro lutk - otroška hiška za punčke Bianca, ki jo je inspirirala arhitektura nebotičnika, širi zabavo navzgor in tako zavzema manj prostora. Okrašena z živahnimi barvami in Instagram-vrednimi grafičnimi kulisami hiška otroke res pripravi na pustolovščine. Obiščite butik, kavarno, telovadnico ali salon za hišne ljubljence, da opravite vse svoje opravke. Interaktivne funkcije, kot so delovne luči, premično stopnišče, drsno dvigalo in mini okvir za sliko, ki resnično drži sliko, ter struktura, ki omogoča  360 ° zasnovo za nenehno pretvarjanje. S 26 pripomočki, se bodo otroci preizkusili pri dekoriranju te moderne mestne otroške hiške. 


Dimenzije izdelka (cm) - 63,5 x 74,9 x 145,69

Materiali - MDF, plastika, les


 • 4 ravni igre
 • 360˚ igra
 • dvostranski playmat
 • 6 igralne sobe: butik za oblačila, kavarna s teraso, salon za hišne ljubljenčke s hišnim parkom, telovadnica, bivalni prostori in bazen na strehi
 • vključuje list nalepk za večkratno uporabo za dekoracijo po meri
 • polaroid mini združljiv okvir slike
 • odprite / zaprite zadnjo steno kabineta in hladilnik
 • premično stopnišče
OPOZORILO
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 65989
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 265.64€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroška hiška za punčke, otroška hiška za barbike, otroška hiška kidkraft, hiška kidkraft, otroške hiške kidkraft, kidkraft slovenija, otroške hiške, otroške lesene igrače, otroške lesene hiške, hiška za punčke, hišica za punčke, darila za punčke

Loading...