Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška kuhinja Farmhouse

Dobavljivo v začetku decembra! Otroška kuhinja Farmhouse

Otroške kuhinje

V februarju 2021 na evropsko tržišče prihaja trendovska otroška kuhinja KidKraft Farmhouse! Otroci imajo možnosti pobrati pridelke zasajenega korenčka in vijolično čebulo, ki jo lahko z lesenim nožem povlečete in sesekljate po rezalni deski. Otrokom bo všeč zabaven zvok sekljanja zelenjave, ki jo lahko popražite na kuhalni plošči, ki oddaja svetlobo in zvok. Pomembnost umivanja rok pred in po kuhanju se lahko naučimo z velikim umivalnikom v kmečki hiši, v katerem so luči in zvoki tekoče vode! Učenje organiziranja je zabavno za najmlajše z velikim hladilnikom z ledomatom, ki razdeljuje pretvarjene kocke, in dvema zabojema za shranjevanje. S priročnimi obešalnimi kavlji, ki vsebujejo lopatico, lonec in ponev, in veliko tablo za vsakodnevne posebnosti, ta kuhinja ustvarja zabavo in pripravlja spomine za male kuharje. Pospešite čas sestavljanja z inovativno montažo, kar pomeni manj časa za gradnjo in več časa za igro!


Dimenzije izdelka (cm) - 111,91 x 35,1 x 109,19

MaterialiMDF, plastika, kovina, tkanine


 • 5 načinov igre - otroci lahko kuhajo, sesekljajo, čistijo, organizirajo in ustvarjajo
 • 18-delni pribor in set za hrano
 • umivalnik z lučmi in zvoki tekoče vode
 • Lahka in zvočna kuhalna plošča, ki jo navdihuje ogenj
 • 3 "sesekljana" korenja in 3 čebule na zeliščnem vrtu
 • ledomat s tremi kockami ledu
 • Rezalna deska in nož
 • Kreda in stojalo za lončke (kreda ni vključena)


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke mljaše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 53444
 • Razpoložljivost: Dobavljivo v začetku decembra!
 • 266.88€

Oznake: otroška kuhinja, kuhinja kidkraft, otroške kuhinje kidkraft, lesena kuhinja za otroke, kidkraft, kidkraft slovenija, leseni igrače, otroška lesena kuhinja, otroške kuhinje, otroške lesene igrače, staskka, kidkraft hrvaška, kuhinja za punčke, daril

Loading...