Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška kuhinja Farmhouse

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška kuhinja Farmhouse

Otroške kuhinje

V februarju 2021 na evropsko tržišče prihaja trendovska otroška kuhinja KidKraft Farmhouse! Otroci imajo možnosti pobrati pridelke zasajenega korenčka in vijolično čebulo, ki jo lahko z lesenim nožem povlečete in sesekljate po rezalni deski. Otrokom bo všeč zabaven zvok sekljanja zelenjave, ki jo lahko popražite na kuhalni plošči, ki oddaja svetlobo in zvok. Pomembnost umivanja rok pred in po kuhanju se lahko naučimo z velikim umivalnikom v kmečki hiši, v katerem so luči in zvoki tekoče vode! Učenje organiziranja je zabavno za najmlajše z velikim hladilnikom z ledomatom, ki razdeljuje pretvarjene kocke, in dvema zabojema za shranjevanje. S priročnimi obešalnimi kavlji, ki vsebujejo lopatico, lonec in ponev, in veliko tablo za vsakodnevne posebnosti, ta kuhinja ustvarja zabavo in pripravlja spomine za male kuharje. Pospešite čas sestavljanja z inovativno montažo, kar pomeni manj časa za gradnjo in več časa za igro!


Dimenzije izdelka (cm) - 111,91 x 35,1 x 109,19

MaterialiMDF, plastika, kovina, tkanine


 • 5 načinov igre - otroci lahko kuhajo, sesekljajo, čistijo, organizirajo in ustvarjajo
 • 18-delni pribor in set za hrano
 • umivalnik z lučmi in zvoki tekoče vode
 • Lahka in zvočna kuhalna plošča, ki jo navdihuje ogenj
 • 3 "sesekljana" korenja in 3 čebule na zeliščnem vrtu
 • ledomat s tremi kockami ledu
 • Rezalna deska in nož
 • Kreda in stojalo za lončke (kreda ni vključena)


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke mljaše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 53444
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 293.57€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroška kuhinja, kuhinja kidkraft, otroške kuhinje kidkraft, lesena kuhinja za otroke, kidkraft, kidkraft slovenija, leseni igrače, otroška lesena kuhinja, otroške kuhinje, otroške lesene igrače, staskka, kidkraft hrvaška, kuhinja za punčke, daril

Loading...