Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška kuhinja Let’s Celebrate

Novo 5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška kuhinja Let’s Celebrate

Vsak dan lahko praznujete z otroško kuhinjo Let's Celebrate!  Ta lesena otroška igralna kuhinja je visoka več kot 55 cm in ima vrtljivo okensko ozadje, ki preoblikuje čudovit zunanji pogled v vzdušje praznične zabave, skupaj z mavrico balonov v različnih oblikah. Tako lahko otroci v hipu priredijo zabavo presenečenja za nekoga posebnega – starša, prijatelja, hišnega ljubljenčka ali celo najljubšo stvar. Pripravljena je celo čokoladna torta dekadentnega videza s petimi pisanimi svečami. V vrh vstavite sveče in si zaželite željo! Serviramo na krožnik. Pomivaj posodo v pomivalnem koritu s pipo s pravimi delujočimi lučkami in zvoki. Preverite "pokovke" v mikrovalovni pečici in "kolačke" v pečici. Enostavna vrata za odpiranje in zapiranje omogočajo malim kuharskim mojstrom kuhanje. Odprta polica je idealen prostor za shranjevanje dodatne hrane in jedi za igro za jutrišnje praznike. In ker je ta igralna kuhinja za otroke izdelana iz lesa, se bo ohranila še desetletja.

Vključuje 8 dodatkov, vključno s torto in 5 svečami ter nožem in krožnikom
Pipa zasveti in oddaja zvoke vode za realistično, a čarobno igro
Obrnite gumb in opazujte, kako se ozadje v trenutku spremeni iz prizora na prostem v prizorišče zabave!
Gumb na klik in vrtenje za razvoj ročnih finih motoričnih sposobnosti; zarezo v vratih zlahka odprejo male roke
Izdelano iz vrhunskih materialov, ki jih je mogoče reciklirati, za dolgotrajno igro z EZ Kraft Assembly™ za krajši čas izdelave in več časa za igranje
Igrajte Piece Count - 8
Materiali - les, MDF, plastika
Opozorila - zahteva sestavljanje odrasle osebe.
Meritve
Dimenzije izdelka (cm) - 55,91 x 30,99 x 90,91
Neto teža predmeta KG - 9,4
Dimenzije škatle (cm) - 64,01 x 35,0 x 17,5OPOZORILO
OPOZORILO

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 20260
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 159.99€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroška kuhinja, kuhinja kidkraft, otroške kuhinje kidkraft, lesena kuhinja za otroke, kidkraft, kidkraft slovenija, leseni igrače, otroška lesena kuhinja, otroške kuhinje, otroške lesene igrače, staskka, medial, kidkraft hrvaška, kuhinja za punčke, daril

Loading...