Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška Risalna tabla Riši Briši bela

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška Risalna tabla Riši Briši bela

Otroška Risalna tabla Riši Briši bela

Ujemite vsako mojstrovino z otroško risalno tablo Riši Briši z rolo papirjem. Dvostranski dizajn ima površino za suho brisanje na eni strani in tablo na drugi strani. Priloženi zvitek papirja se pritrdi na vrh stojala in se odvije za brezhibno ustvarjalnost. Priročne posode za barve, odporne proti razlitju, ohranjajo barvo svežo in stran od tal, plastični pladnji, ki jih je enostavno očistiti, pa ohranjajo umetnikove zaloge na enem mestu. To je nujno za majhne umetnike v vašem domu.


  • Dve posodi za barvo, ki ju je mogoče zapreti, proti razlitju
  • Vključuje 1 zvitek umetniškega papirja
  • Površine za suho brisanje in tablo za risanje s kredo
  • Uporabni pladnji za shranjevanje krede, barvic, markerjev in drugih umetniških potrebščin
  • Pakirano s podrobnimi navodili za montažo po korakih


Dimenzije izdelka (cm) - 64,77 x 61,6 x 121,92

Teža (kg) - 11.97

Materiali Breza, MDF, tabla, laminat, plastika

Dimenzije škatle (cm) - 86,36 x 73,66 x 16,51

Teža škatle (kg) - 13.47


Otroci imajo možnost risanja s kredo, tempera barvicami in flumastri. Risalna tabla vsebuje tudi dva plastična lončka za čopiče ter risalni papir v roloju. Risalna miza ima tudi spodnjo shranjevalno površino.


Izredno dobra lesena konstrukcija. Priporočamo!

OPOZORILO
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 62040
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 221.09€

Oznake: kidkraft, kidkraft slovenija, lesene igrače, leseni izdelki, otroška risalna tabla, otroška trgovina, otroška trgovina staskka, risalna tabla za otroke, ustvarjalni kotiček, otroska risalna tabla risi brisi bela, 62040, kidkraft, ustvarjalni koticek, lesene igrače, otroška trgovina, risalna tabla za otroke, otroška risalna tabla, kidkraft slovenija, otroške risalne table, risalna tabla za otroke, leseno stojalo, otroško stojalo, stojalo, umetnost in obrt, stojalo za malčke

Loading...