Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška Risalna tabla Riši Briši bela

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška Risalna tabla Riši Briši bela

Otroška Risalna tabla Riši Briši bela

Ujemite vsako mojstrovino z otroško risalno tablo Riši Briši z rolo papirjem. Dvostranski dizajn ima površino za suho brisanje na eni strani in tablo na drugi strani. Priloženi zvitek papirja se pritrdi na vrh stojala in se odvije za brezhibno ustvarjalnost. Priročne posode za barve, odporne proti razlitju, ohranjajo barvo svežo in stran od tal, plastični pladnji, ki jih je enostavno očistiti, pa ohranjajo umetnikove zaloge na enem mestu. To je nujno za majhne umetnike v vašem domu.


  • Dve posodi za barvo, ki ju je mogoče zapreti, proti razlitju
  • Vključuje 1 zvitek umetniškega papirja
  • Površine za suho brisanje in tablo za risanje s kredo
  • Uporabni pladnji za shranjevanje krede, barvic, markerjev in drugih umetniških potrebščin
  • Pakirano s podrobnimi navodili za montažo po korakih


Dimenzije izdelka (cm) - 64,77 x 61,6 x 121,92

Teža (kg) - 11.97

Materiali Breza, MDF, tabla, laminat, plastika

Dimenzije škatle (cm) - 86,36 x 73,66 x 16,51

Teža škatle (kg) - 13.47


Otroci imajo možnost risanja s kredo, tempera barvicami in flumastri. Risalna tabla vsebuje tudi dva plastična lončka za čopiče ter risalni papir v roloju. Risalna miza ima tudi spodnjo shranjevalno površino.


Izredno dobra lesena konstrukcija. Priporočamo!

OPOZORILO
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 62040
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 221.09€

Oznake: kidkraft, kidkraft slovenija, lesene igrače, leseni izdelki, otroška risalna tabla, otroška trgovina, otroška trgovina staskka, risalna tabla za otroke, ustvarjalni kotiček, otroska risalna tabla risi brisi bela, 62040, kidkraft, ustvarjalni koticek, lesene igrače, otroška trgovina, risalna tabla za otroke, otroška risalna tabla, kidkraft slovenija, otroške risalne table, risalna tabla za otroke, leseno stojalo, otroško stojalo, stojalo, umetnost in obrt, stojalo za malčke

Loading...