Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Paket dodatkov za hišice za lutke: domača telovadnica

Razprodano Paket dodatkov za hišice za lutke: domača telovadnica

Tudi punčke morajo telovaditi in ostati zdrave! Komplet pripomočkov za hišice za punčke : Domača telovadnica vključuje raznoliko opremo za vadbo. Zabavno je spremeniti sobo v hiši za punčke v prostor za vadbo.  Vaje za moč? Fitnes naprava za moč. Pilates? Preizkusite napihljivo žogo za vadbo. Ta obsežna domača telovadnica uči otroke zdravega načina življenja in telovadbe. Ta komplet je idealen dodatek k vsaki hišici za punčke KidKraft.


Teža (kg) - 0,7

Dimenzije škatle (cm) - 28,19 x 21,34 x 9,65

Teža škatle (kg) - 4,85

Materiali MDF, plastika


 • 2 uteži za za dvigovanje težkih uteži
 • Navodila za 7-dnevno knjigo vadb za ohranjanje kondicije
 • Drog za balet z ogledalom ponuja ravnovesje 
 • Napihljiva žoga za vadbo 
 • Stojalo za uteži ohranja opremo lepo organizirano
 • Veslač punčke naredi močne
 • Joga podloga za počitek in izvajanje vaj za jogo
 • Za uporabo z modnimi punčkami do 12 ", vključno z Barbie®, L.O.L. Surprise! ®, Disney Princess® itd.
 • Lutke niso vključene.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

 • KidKraft
 • Šifra: 10156
 • Razpoložljivost: Razprodano
 • 54.99€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: dodatki za hišice za lutke, hišice za lutke, otroške hiške kidkraft, barbie otroške hiške, otroška hiška kidkraft, otroška hiška za lutke

Loading...