Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Plezalna stena in skrivališče A-Frame

Novo 5-7 dan od dneva plačila kupnine Plezalna stena in skrivališče A-Frame

Plezaj, skrivaj se in igraj! Plezalna stena in skrivališče A-Frame je popolno zatočišče za najmlajše in nudi vadbo in sprostitev v eni premeteno zasnovani strukturi. Otroci se lahko povzpnejo na vrh preko skalne stene in pozvonijo ter naznanijo svoj uspeh – razvijajo motorične sposobnosti, koordinacijo in neodvisnost. Vabljiva platnena vrata razkrivajo skrivno skrivališče za načrtovanje razburljivih dogodivščin. Obstaja celo ujemajoč se zadnji izhod! Okno na eni strani prepušča svetlobo in prijeten vetrič. Notranjost je popolne velikosti, da se malčki naučijo konceptov hišic. Izdelan iz lesa, Plezalna stena in skrivališče A-Frame je ravno pravšnji za notranjo ali zunanjo uporabo, saj zagotavlja ure domiselne in fizične igre.


Izdelan iz vrhunskih materialov, ki jih je mogoče reciklirati, za dolgotrajno igro
Okno na strani za vetrič in interakcijo
Sprednja in zadnja vrata šotora iz blaga omogočajo, da gredo otroci do konca
Plezalna stena s šestimi skalami spodbuja samozavest
Zvonec na strehi, ki signalizira vaš vrh
Lahko se uporablja v zaprtih prostorih ali na prostem
Materiali - les, kovina, plastika
Opozorila - Zahtevana montaža odrasle osebe.
Največja nosilnost - 50 lbs.
Meritve
Dimenzije izdelka (cm) - 108,0 x 79,5 x 92,99
Neto teža artikla KG - 16
Mere škatle (cm) - 112,5 x 82,5 x 15,49
Teža škatle (kg) - 11,88

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo. Igralo lahko namestite na domače dvorišče. Ni primerno za trgovska središča, hotele, vrtce, šole, parke, javne igralnice, gostišča, restavracije ipd. Igrala za javno uporabo si lahko pogledate tukaj.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 10278
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 235.99€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroške gugalnice, otroška gugalnica, otroška vrtna hiška, otroške vrtne hiške, otroške hiške, otroška hiška, kidkraft hiška, igralnice, otroška igralnica, zunanja igralnica, lesena igralnica, otroška igralnica, igralnica za otroke, otroška igralnica na prostem, otroška lesena igralnica, igralnica za malčke, igralnice za deklice, igralnice za dečke, otroške igralnice, dvorišče za igranje na prostem

Loading...