Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Skedenj in hiša za lutke Windmill

5-7 dan od dneva plačila kupnine Skedenj in hiša za lutke Windmill

Kmečki šik kraljuje v hišici za lutke Kidkraft. Trinadstropna lesena hišica za punčke je povezana z delujočim silosnim dvigalom za žito in ljubkim skednjem za več igralnih prostorov za spoznavanje življenja na kmetiji. Otroci in njihove 38cm punčke lahko zjutraj začnejo s pobiranjem jajc v kokošnjaku in sajenjem korenja v zaboj za sajenje. Nahranite svojega konja v hlevu. Pojdite z dvigalom za žitni silos, ki ga poganja mlin na veter, da si ogledate znamenitosti iz nove višine. V notranjosti hiše odkrijte vso udobje doma, vključno s pečjo na drva starinskega videza, ki resnično sveti in oddaja zvoke. Ujemite sončni zahod z gugalnega stola na verandi, preden se umaknete v svojo očarljivo podstrešno spalnico s strešnimi okni Z izrezi na vratih in pokrito verando je veliko realističnega gibanja za igranje vlog s punčkami.Ta lesena hišica za punčke, visoka več kot 3,5 metra, bo zagotavljala hektare zabave dan za dnem.


- Izdelan iz vrhunskih materialov, ki jih je mogoče reciklirati, za dolgotrajno igro
- 3 ravni z 9 igrišči, vključno z verando, pokritim balkonom in skednjem; ustreza punčkam do 12" (punčke niso vključene)
- Več kot 25 kosov pohištva in iger, vključno z mačko, konjem in gugalnim stolom; 2 luči in zvoka: peč in svetilka
- Silos za žito z dvigalom na vetrnico; kokošnjak s piščancem, jajci in rojstvom
- EZ Kraft Assembly™ za krajši čas gradnje


- Materiali - Les, MDF, plastika

Dimenzije izdelka D x Š x V (cm) - 155 x 30 x 144 cm


OPOZORILO
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 20237
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 268.99€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroške hiške kidkraft, otroška hiška kidkraft, hiše za punčke, hiša za punčke, hiša za punčke, hiše za punčke, lesena hiša za punčke, igrače, velike hiše za punčke, 12" hiša za punčke, hiša za punčke Barbie, lesena hiša za punčke, hiša za punčke, igralni kompleti, igralni kompleti, otroške igrače, igrače Melissa in Doug, hiša za punčke Barbie, hišice za punčke ameriške punčke, lesene hišice za punčke, lesene hišice za punčke, hišice za igrače, hišica za punčke za malčke, hišica za punčke za malčke, hišice za punčke za malčke, hišica za punčke Kidkraft, hišica za punčke Melissa in Doug

Loading...