Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

27-delni komplet posode Metalik Zlata

5-7 dan od dneva plačila kupnine 27-delni komplet posode Metalik Zlata

Dopolnite otroško igralno kuhinjo s 27-delnim kompletom posode KidKraft v posodobljenih, elegantnih odtenkih kovinskega videza. Ta komplet posode vsebuje vse, kar mali kuharji potrebujejo za postrežbo prijateljev, družine ali plišastih živali. Z nastavitvami za lonec, ponev in prostor za štiri osebe s pokrovom je zbirka vse, kar je potrebno, da bodo otroci popolni gostitelji. Ta komplet je izdelan iz trpežne plastike, ki jo je enostavno očistiti, zato je tudi trajna.


Dimenzije izdelka (cm) - 26,01 x 23,5 x 8,99

Teža (kg) - 4.3

Dimenzije škatle (cm) - 26,01 x 23,5 x 8,99

Teža škatle (kg) - 5.56

Materiali Plastični


  • 27 kosov
  • Trpežna oblikovana plastika
  • Odlično se prilega vsaki igralni kuhinji KidKraft
  • Sestavljanje ni potrebno

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 63532
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 52.99€

Oznake: igralni kompleti posode, igralni seti, krožniki, posoda, kuhinjska posoda, kuhinjski pripomočki, kuhinjski pripomočki, pripomočki, kuhinjski pripomočki za igranje, otroški kuhinjski pripomočki, igralni krožniki, igralne sklede, hrana za igrače, igralni kompleti, kompleti za igranje igrač, otroške igrače, igrače melisa in doug

Loading...