Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

27-delni komplet posode Metalik Zlata

5-7 dan od dneva plačila kupnine 27-delni komplet posode Metalik Zlata

Dopolnite otroško igralno kuhinjo s 27-delnim kompletom posode KidKraft v posodobljenih, elegantnih odtenkih kovinskega videza. Ta komplet posode vsebuje vse, kar mali kuharji potrebujejo za postrežbo prijateljev, družine ali plišastih živali. Z nastavitvami za lonec, ponev in prostor za štiri osebe s pokrovom je zbirka vse, kar je potrebno, da bodo otroci popolni gostitelji. Ta komplet je izdelan iz trpežne plastike, ki jo je enostavno očistiti, zato je tudi trajna.


Dimenzije izdelka (cm) - 26,01 x 23,5 x 8,99

Teža (kg) - 4.3

Dimenzije škatle (cm) - 26,01 x 23,5 x 8,99

Teža škatle (kg) - 5.56

Materiali Plastični


  • 27 kosov
  • Trpežna oblikovana plastika
  • Odlično se prilega vsaki igralni kuhinji KidKraft
  • Sestavljanje ni potrebno

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 63532
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 58.29€

Oznake: igralni kompleti posode, igralni seti, krožniki, posoda, kuhinjska posoda, kuhinjski pripomočki, kuhinjski pripomočki, pripomočki, kuhinjski pripomočki za igranje, otroški kuhinjski pripomočki, igralni krožniki, igralne sklede, hrana za igrače, igralni kompleti, kompleti za igranje igrač, otroške igrače, igrače melisa in doug

Loading...