Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Gugalni set Emerald Challenge

Omejena količina! Gugalni set Emerald Challenge

Gugalni set Emerald Challenge lahko skoraj vsako velikost dvorišča spremeni v pustolovsko igrišče za otroke in njihove prijatelje. Od nihanja, plezanja in drsenja je na voljo veliko dogajanja, da se zabava nadaljuje gor, dol in okoli. Glede na stopnjo spretnosti otrok obstajajo trije načini za vzpon na vrh. Začetniki si lahko olajšajo uporabo lestve. Srednji steperji lahko prečkajo skalno steno, strokovnjaki pa se lahko spopadejo z zibajočo se vrvno mrežo. Vsi pa lahko uživajo v razgledu z vrha pokrite palube. Začnite spreminjati vaše dvorišče v aktivno območje, ki ga bodo otroci vzljubili s tem lesenim igralnim kompletom, zasnovanim za manjše prostore.

Sedem možnih igrišč za do šest otrok od 3. do 10. leta

Valoviti tobogan z rahlo nagnjenim robom za nežnejše pristanke

dve gugalnice in acrobar z mehko vrvjo

Vrvna lestev za bolj zahtevno akcijo

Vzporedno postavljena skalnata stena in tradicionalna letvena lestev za več načinov plezanja

Prostorna 48-palčna visoka paluba ima pokrit baldahin za dodatno senco

Odprto površino spodaj lahko uporabite kot dodatno igralno površino ali peskovnik (pesek ni vključen)

Izdelan iz dolgotrajnih lesnih materialov za varnost, vzdržljivost in odlično estetiko

Materiali - Les, kovina, plastika

Opozorila - Zahtevana montaža odrasle osebe. Potreben nadzor odrasle osebe. Samo zunanja uporaba. Glej navodila.

Največja nosilnost - 110 lbs./otroka

OPOZORILO
Samo za domačo uporabo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo. Igralo lahko namestite na domače dvorišče. Ni primerno za trgovska središča, hotele, vrtce, šole, parke, javne igralnice, gostišča, restavracije ipd. Igrala za javno uporabo si lahko pogledate tukaj.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • KidKraft
  • Šifra: F29550E
  • Razpoložljivost: Omejena količina!
  • 994.00€
Loading...