Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Gugalnica set Wilderness

Razprodano Gugalnica set Wilderness

Uživajte na prostem s to kompaktno gugalnico Wilderness Point. Ta lesen igralni komplet, zasnovan za manjša dvorišča, nudi ogromno zabave za celo trumo otrok. Povzpnite se po lestvi, da pridete do zasenčene palube, kjer lahko na umetniško steno narišete svoje edinstvene "piktografije". Lep baldahin iz tkanine nudi senco čez dan. Spustite se po toboganu in se pretvarjajte, da gre za vožnjo po deroči reki. Skočite na gugalnico in se dvignite v zrak kot jadralni zmaj nad krošnjami dreves. Ko potrebujete odmor od avanture, se spočijte ob priloženi mizi in klopi. Privoščite si nekaj prigrizkov za pot in si začrtajte svojo naslednjo pot. Z gugalnico Wilderness Point je vedno neprestana akcija.


6 možnih načinov igranja za do 5 otrok od 3-7 let
Valoviti tobogan z visokimi stranicami za dodatno varnost
Dve gugalnici  - eden zate in eden za prijatelja!
Stranska mizica in klop s tendo je kot nalašč za malico
Prosojna stenska umetniška plošča, na katero lahko otroci rišejo; Priložena sta 2 markerja s kredo
39" visoka paluba z ukrivljeno platneno streho, ki ohranja senco in hladnejše
Izdelan iz dolgotrajnih lesnih materialov za varnost, vzdržljivost in odlično estetiko
EZ Kraft Assembly™ za krajši čas gradnje in več časa igranja Igrajte Piece Count 2

Materiali- Les, plastika, kovina, blago
Opozorila: Zahtevana montaža odrasle osebe. Potreben nadzor odrasle osebe. Samo zunanja uporaba. Glej navodila.
Največja nosilnost 5 uporabnikov max.


Dimenzije izdelka (cm) - 316,31 (dolžina) x 274,5(širina)  x 222,71(višina)
Mere škatle (cm) - 208,28 x 57,15 x 21,59
Teža škatle (kg) - 55,01


OPOZORILO
Samo za domačo uporabo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo. Igralo lahko namestite na domače dvorišče. Ni primerno za trgovska središča, hotele, vrtce, šole, parke, javne igralnice, gostišča, restavracije ipd. Igrala za javno uporabo si lahko pogledate tukaj.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • 686.99€

Oznake: otroške gugalnice, otroška gugalnica, otroška vrtna hiška, otroške vrtne hiške, otroške hiške, otroška hiška, kidkraft hiška, igralnice, otroška igralnica, zunanja igralnica, lesena igralnica, otroška igralnica, igralnica za otroke, otroška igralnica na prostem, otroška lesena igralnica, igralnica za malčke, igralnice za deklice, igralnice za dečke, otroške igralnice, dvorišče za igranje na prostem

Loading...