Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Vrtna otroška hiška Oakwood Oasis

Novo Razprodano Vrtna otroška hiška Oakwood Oasis

Otrokom omogočite najbolj kul kraj za pobeg na dvorišču. Igralna hiška Oakwood Oasis je kombinacija utrdbe in igralnega kompleta v enem, ki zagotavlja neskončno aktivno in domiselno igro. Uporabite tradicionalna vhodna vrata ali presenetite vhod s skritimi vrtljivimi vrati! Na voljo je žar za žar, pomivalno korito in dodatki za pripravo prigrizkov in postrežbo prijateljem za vgrajeno mizo. Pojdite na pohod po stopnicah in uživajte v razgledu z obsežne okrogle palube. Dolg, valovit tobogan zagotavlja veliko bolj vznemirljiv način, da se vrnete na tla. Narišite na tablo in nastavite čas za "igranje" na uri. V leseni igralnici Oakwood Oasis je vedno veliko za raziskovanje in domišljijo.


7 možnih igrišč za do 9 otrok, starih od 3 do 10 let
Skrita vrata se vrtijo za 360 stopinj za lažji vstop in izstop
Piknik miza s premično klopjo in žarom za igranje vlog, umivalnikom in dodatki
Tabla spodbuja ustvarjalnost; ura pomaga pri učenju časa
Vrata imajo magnetno zapiranje za varno zapiranje
Okrogli balkon za dodaten prostor za igro; stabilen tobogan z visokimi stenami valov zagotavlja vznemirljivo vožnjo
Izdelan iz vrhunskih materialov, ki jih je mogoče reciklirati, za dolgotrajno igro z EZ Kraft Assembly™ za krajši čas izdelave in več časa za igranje
Za navodila za digitalno in 3D sestavljanje prenesite brezplačno aplikacijo BILT iz trgovine Apple App Store
Igrajte Piece Count - 12
Materiali - les, plastika, kovina
Opozorila
Zahtevana montaža odrasle osebe. Potreben nadzor odrasle osebe. Samo zunanja uporaba. Glej navodila.
Meritve
Dimenzije izdelka (cm) - 319,51 x 162,41 x 269,01
Mere škatle (cm) - 238,2 x 111,51 x 15,01
Teža škatle (kg) - 82,51
Škatla 2 Mere (cm) - 214,38 x 42,16 x 20,32
Škatla 2 Teža (kg) - 7,0

OPOZORILO
Samo za domačo uporabo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo. Igralo lahko namestite na domače dvorišče. Ni primerno za trgovska središča, hotele, vrtce, šole, parke, javne igralnice, gostišča, restavracije ipd. Igrala za javno uporabo si lahko pogledate tukaj.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • 1,380.99€

Oznake: otroška vrtna hiška, otroške vrtne hiške, otroške hiške, otroška hiška, kidkraft hiška, igralnice, otroška igralnica, zunanja igralnica, lesena igralnica, otroška igralnica, igralnica za otroke, otroška igralnica na prostem, otroška lesena igralnica

Loading...