Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška kuhinja Time to Cook

Novo 5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška kuhinja Time to Cook

Modna in elegantna igralna kuhinja Time to Cook je kompaktna lesena igrača za igranje vlog za vaše otroke. Ta stoječa kuhinja ima geometrijsko hrbtno ploščo v pomirjujočem žajblju ljubko uro s premičnimi kazalci, da lahko nastavite čas za zabavo! To je tudi odličen način, da otroke naučite kako napovedati čas. Na voljo sta dva grafična gorilnika s klikom in vrtljivima gumboma za dodaten čarobni realizem, ko se fantje in dekleta želijo pretvarjati, da kuhajo. Umivajte roke ali posodo v umivalniku s pipo in premičnim gumbom. Hladilnik in pečica imata ročaja, ki ju je mogoče preprosto povleči, tako da ju majhne ročice lahko primejo. Priloženi so ponev, lopatica in trije kosi hrane, tako da se igra lahko začne takoj. Polno polico spodaj lahko uporabite za shranjevanje posode in igranje hrane, tako da je vse pospravljeno, ko ni v uporabi. Igralna kuhinja KidKraft Time to Cook je idealne velikosti za katero koli sobo v domu in bo vašim otrokom zagotovila ure domiselne igre.


Izdelan iz vrhunskih materialov, ki jih je mogoče reciklirati, za dolgotrajno igro z EZ Kraft Assembly™ za krajši čas izdelave in več časa za igranje
5 dodatkov: 3 kosi hrane, ponev in lopatica
Zgornja polica in spodnja polica za shranjevanje; zatiči za držala pripomočkov
2 gorilnika; umivalnik in pipa s premičnim gumbom
Dvoja vrat z ročaji, ki jih je enostavno prijeti
Ura s premičnimi kazalci lahko pomaga otrokom, da se naučijo določiti čas
Število kosov - 5
Materiali - MDF: 81%, BOR:12,8%, PP:4,4%, OKOVJE:1,8%
Opozorila
OPOZORILO! Zahtevana montaža odrasle osebe. Potreben stalen nadzor odrasle osebe. Za vsa opozorila glejte navodila za montažo.
Meritve
Dimenzije izdelka (cm) - 43,99 x 27,71 x 84,0
Neto teža predmeta v kg - 5,2
Dimenzije škatle (cm) - 53,49 x 32,0 x 14,5

OPOZORILO
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 20513
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 113.69€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroška kuhinja, kuhinja kidkraft, otroške kuhinje kidkraft, lesena kuhinja za otroke, kidkraft, kidkraft slovenija, leseni igrače, otroška lesena kuhinja, otroške kuhinje, otroške lesene igrače, staskka, medial, kidkraft hrvaška, kuhinja za punčke, daril

Loading...