Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška vrtna hiška Woodland

Razprodano Otroška vrtna hiška Woodland

Oglejte si dvorišče z druge perspektive z očarljivo dvonadstropno igralnico Woodland. Ta lesen zunanji set za otroke lahko spremeni celoten pogled na igro. Ne samo, da ima dve ravni za igranje vlog, ima tudi tobogan in valovito plezalno steno, da bodo vsi otroci v vaši družini ali soseski fizično aktivni. Kuhinja in notranja tabla nudita veliko možnosti za razgibavanje domišljije. Postrezite obroke in zgodbe gostom na priloženi mizi za piknik. Po lestvi se povzpnite na balkon in nadaljujte zabavno potovanje. Z vzdržljivo konstrukcijo in streho, ki ne zahteva vzdrževanja, bo igralnica Woodland leta gostila številne dogodivščine na dvorišču.


Edinstvena cik-cak plezalna palica omogoča zahtevno pot do vrha
Vgradna kuhinja za igranje vlog
Prevelika tabla spodbuja ustvarjalnost
Vrata imajo magnetno zapiranje za varno zapiranje
Stabilen tobogan z visokimi stenami valov zagotavlja vznemirljivo vožnjo
Balkon za dodaten prostor za igro
Priložena miza za piknik in klopi pod njo za senčen prostor za sedenje
EZ Kraft Assembly™ za krajši čas gradnje in več časa igranja
Opozorila
Zahtevana montaža odrasle osebe. Potreben nadzor odrasle osebe. Samo zunanja uporaba. Glej navodila.
Največja nosilnost - 110 lbs./otroka
Meritve
Dimenzije izdelka (cm) - 223,01 x 343,31 x 268,81
Neto teža predmeta KG - 96
Dimenzije škatle (cm) - 238,76 x 111,51 x 19,05
Teža škatle (kg) - 97,52
Škatla 2 Mere (cm) - 214,38 x 42,16 x 20,32
Škatla 2 Teža (kg) - 7,0

OPOZORILO
Samo za domačo uporabo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo. Igralo lahko namestite na domače dvorišče. Ni primerno za trgovska središča, hotele, vrtce, šole, parke, javne igralnice, gostišča, restavracije ipd. Igrala za javno uporabo si lahko pogledate tukaj.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • 1,379.99€

Oznake: otroška vrtna hiška, otroške vrtne hiške, otroške hiške, otroška hiška, kidkraft hiška, igralnice, otroška igralnica, zunanja igralnica, lesena igralnica, otroška igralnica, igralnica za otroke, otroška igralnica na prostem, otroška lesena igralnica, igralnica za malčke, igralnice za deklice, igralnice za dečke, otroške igralnice, dvorišče za igranje na prostem

Loading...