Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Hišica za lutke Ava

Razprodano Hišica za lutke Ava

Ujemite domišljijo in vzbudite radovednost s sanjsko hišico za lutke Ava. Ta prostorna hišica za punčke ponuja tri stopnje igre za punčke do 30 cm. Izrezana okna in vrata prepuščajo svetlobo in omogočajo bolj interaktivno igro. Balkon s teraso v tretjem nadstropju razširi domišljijo. Pastelne barve in čudoviti dodatki, vključno s posteljo z baldahinom in udobnim ležalnikom, bodo vašega otroka popeljali na končni cilj zabave in igre.


Dimenzije izdelka (cm) - 63,5 x 29,72 x 74,93

Teža (kg) - 9.68

Dimenzije škatle (cm) - 89,54 x 39,5 x 21,08

Teža škatle (kg) - 11.48


  • Prostoren, robusten dizajn iz lesa
  • 3 igralne ravni in 5 sob, vključno z verando
  • 10 barvitih dodatkov
  • Priložena so navodila za montažo po korakih
  • Za starost 3 in več

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • 180.39€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroške hiške, otroška hiška kidkraft, hišice za punčke, hiška za punčke, hišica za punčke, lesena hiška za punčke, igrače, velike hišice za punčke, barbie hiška za punčke, hiška za punčke barbie, kompleti igrač, igralni kompleti, otroške igrače, igrače melissa in doug, ameriške hiške za punčke, lesene hiške za punčke, hiške za igrače, hiške za punčke za malčke, hišice za punčke za malčke, hišice za punčke kidkraft, hiške za punčke melissa in doug

Loading...