Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Hišica za lutke Ava

5-7 dan od dneva plačila kupnine Hišica za lutke Ava

Ujemite domišljijo in vzbudite radovednost s sanjsko hišico za lutke Ava. Ta prostorna hišica za punčke ponuja tri stopnje igre za punčke do 30 cm. Izrezana okna in vrata prepuščajo svetlobo in omogočajo bolj interaktivno igro. Balkon s teraso v tretjem nadstropju razširi domišljijo. Pastelne barve in čudoviti dodatki, vključno s posteljo z baldahinom in udobnim ležalnikom, bodo vašega otroka popeljali na končni cilj zabave in igre.


Dimenzije izdelka (cm) - 63,5 x 29,72 x 74,93

Teža (kg) - 9.68

Dimenzije škatle (cm) - 89,54 x 39,5 x 21,08

Teža škatle (kg) - 11.48


  • Prostoren, robusten dizajn iz lesa
  • 3 igralne ravni in 5 sob, vključno z verando
  • 10 barvitih dodatkov
  • Priložena so navodila za montažo po korakih
  • Za starost 3 in več

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 65900
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 163.99€

Oznake: otroške hiške, otroška hiška kidkraft, hišice za punčke, hiška za punčke, hišica za punčke, lesena hiška za punčke, igrače, velike hišice za punčke, barbie hiška za punčke, hiška za punčke barbie, kompleti igrač, igralni kompleti, otroške igrače, igrače melissa in doug, ameriške hiške za punčke, lesene hiške za punčke, hiške za igrače, hiške za punčke za malčke, hišice za punčke za malčke, hišice za punčke kidkraft, hiške za punčke melissa in doug

Loading...