Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Kidkraft otroška kuhinja Retro Cool

Novo 5-7 dan od dneva plačila kupnine Kidkraft otroška kuhinja Retro Cool

Kar je staro, je spet novo. Kuhinja KidKraft Retro Cool združuje vintage vzdušje s sodobnimi pripomočki za kuharsko izkušnjo igre, ki bo všeč tako otrokom kot staršem. Hladilnik in zamrzovalnik polne velikosti, navdihnjen z vrhunskim dizajnom italijanskih aparatov, ima zaobljene vogale, zlate detajle in turkizen odtenek. Geometrična ozadja skupaj z zračnikom kuhinjske nape in grafiko pipe za polnjenje posode posodabljajo to leseno igralno kuhinjo v današnji slog. Praktična igra postane resnična z dvema gorilnikoma, gumbi na klik in vrtenje ter čarobno zabavno pipo, ki sveti in oddaja zvoke. Pripravite se na kuhanje v pečici ali mikrovalovni pečici, oboje z ročaji, ki jih je enostavno prijeti, in prozornimi okni. Za začetek kulinaričnega tečaja za otroke je vključen izbor posode, pribora in hrane za igro. Domišljija in igranje vlog, je neprecenljiva s to otroško kuhinjo.


Izdelan iz vrhunskih materialov, ki jih je mogoče reciklirati, za dolgotrajno igranje z EZ Kraft Assembly™ za lažjo nastavitev
Pipa sveti modro in oddaja zvoke vode
Gumbi klikajo in se obračajo za praktično zabavo
Dva gorilnika, mikrovalovna pečica, hladilnik, zamrzovalnik, pečica in odlagalna polica pod umivalnikom
Vključuje 20 dodatkov, vključno s hrano za igro, posodo in pripomočki
Število kosov - 20
Materiali - 75 % les, 20 % plastika, 5 % kovina
Opozorila
OPOZORILO! Nevarnost zadušitve - majhni deli. Ni za otroke, mlajše od 3 let. Zahtevana montaža odrasle osebe.
Meritve
Dimenzije izdelka (cm) - 89,99 x 27,89 x 96,8
Neto teža predmeta KG - 13,7
Mere škatle (cm) - 90,5 x 38,51 x 16,51

OPOZORILO
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 20416
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 226.99€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroška kuhinja, kuhinja kidkraft, otroške kuhinje kidkraft, lesena kuhinja za otroke, kidkraft, kidkraft slovenija, leseni igrače, otroška lesena kuhinja, otroške kuhinje, otroške lesene igrače, staskka, medial, kidkraft hrvaška, kuhinja za punčke, daril

Loading...