Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška kuhinja Pastel Kidkraft

Omejena količina! Otroška kuhinja Pastel Kidkraft

Otroške kuhinje Kidkraft

Klasična velika pastelna igralna kuhinja iz KidKrafta je priljubljena za stranke zaradi obsežnega igralnega prostora, prostora za shranjevanje in vseh naprav, ki jih otrok pričakuje od kuhinje. Podstavek za šahovnico zagotavlja veselo podlago za viseče kljuke, ki lahko držijo žlico, lopatico in držalo za lonec. Gumbi in umivalnik, ki imajo izgled nerjavečega jekla čakajo na otroke, da se umijejo in skuhajo okusne pretvarjene obroke. Mikrovalovna pečica, hladilnik in pečica imajo vrata, ki se odpirajo in zapirajo za praktično zabavo. Ta igralna kuhinja je narejena iz lesa in je pripravljena zdržati leta vznemirljivega domiselnega kuhanja.

Skuhajte nekaj ustvarjalnosti s klasično KidKraft deluxe kuhinjo v pastelnih barvah! Ta najbolj priljubljena otroška kuhinja ima svetle barve, interaktivne podrobnosti, kot so vrata aparata, ki se odpirajo in zapirajo, okna pečice in mikrovalovne pečice, vrtljivi gumbi in še več.

Otroci se zelo radi poistovetijo s svojimi starši, jih radi opazujejo in posnemajo. Zdaj bodo otroci lahko kuhali skupaj z vami :) Privoščite svojemu otroku varno igračo znamke KIDKRAFT - visokokakovostne lesene izdelke.

Otroška kuhinja je dovolj velika, da se z njo igra več otrok hkrati. Ima  zelo močno leseno konstrukcijo, Vrata hladilnika, zamrzovalnika, pečice in mikrovalovne pečice se odpirajo, gumbi pa se obračajo ter "klikajo" čisto tako, kot v pravi kuhinji.

Brezžični telefon je dodatek kuhinji, ki bo zagotovo razveselil vsakega otroka.


Dimenzije izdelka (cm) - 107,44 x 44,7 x 109,22

Teža (kg) - 37.42

Dimenzije škatle (cm) - 121,92 x 51,44 x 19,69

Teža škatle (kg) - 39.01

MaterialiMDF, PVC, T-oblikovanje


  • Vrata hladilnika, zamrzovalnika, pečice, omare in mikrovalovne pečice se odpirajo in zapirajo
  • Gumbi pečice in pomivalnega korita klikajo in obračajo
  • Odstranljiv umivalnik za enostavno čiščenje
  • Brezžični telefon s sponko za prostoročno telefoniranje
  • Priročno shranjevanje nad in pod umivalnikom
  • Prozorna vrata na pečici in mikrovalovni pečici
  • Dovolj velika, da se lahko igra več otrok hkrati
  • Ustvarjeno z barvami, varnimi za otroke, brez svinca in drugih težkih kovin
OPOZORILO
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • 360.79€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: kidkraft, kidkraft slovenija, velika pastelna kuhinja, otroška kuhinja kidkraft, kuhinja kidkraft, otroške kuhinje kidkraft, igralna kuhinja, klasična kuhinja, kuhinjski komplet, kidkraft kuhinja, otroška igralna kuhinja, kuhinja za igrače, lesena igralna kuhinja, kuhinjski kompleti, otroški kuhinjski komplet, otroška lesena kuhinja, otroška kuhinja, otroška igrača, igralni komplet, kuhinje igrače, kuhinjski kompleti za otroke, otroške igralne kuhinje, otroške igrače, igrače melissa in doug, kidkraft 53181

Loading...