Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška kuhinja Pastel Kidkraft

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška kuhinja Pastel Kidkraft

Otroške kuhinje Kidkraft

Klasična velika pastelna igralna kuhinja iz KidKrafta je priljubljena za stranke zaradi obsežnega igralnega prostora, prostora za shranjevanje in vseh naprav, ki jih otrok pričakuje od kuhinje. Podstavek za šahovnico zagotavlja veselo podlago za viseče kljuke, ki lahko držijo žlico, lopatico in držalo za lonec. Gumbi in umivalnik, ki imajo izgled nerjavečega jekla čakajo na otroke, da se umijejo in skuhajo okusne pretvarjene obroke. Mikrovalovna pečica, hladilnik in pečica imajo vrata, ki se odpirajo in zapirajo za praktično zabavo. Ta igralna kuhinja je narejena iz lesa in je pripravljena zdržati leta vznemirljivega domiselnega kuhanja.

Skuhajte nekaj ustvarjalnosti s klasično KidKraft deluxe kuhinjo v pastelnih barvah! Ta najbolj priljubljena otroška kuhinja ima svetle barve, interaktivne podrobnosti, kot so vrata aparata, ki se odpirajo in zapirajo, okna pečice in mikrovalovne pečice, vrtljivi gumbi in še več.

Otroci se zelo radi poistovetijo s svojimi starši, jih radi opazujejo in posnemajo. Zdaj bodo otroci lahko kuhali skupaj z vami :) Privoščite svojemu otroku varno igračo znamke KIDKRAFT - visokokakovostne lesene izdelke.

Otroška kuhinja je dovolj velika, da se z njo igra več otrok hkrati. Ima  zelo močno leseno konstrukcijo, Vrata hladilnika, zamrzovalnika, pečice in mikrovalovne pečice se odpirajo, gumbi pa se obračajo ter "klikajo" čisto tako, kot v pravi kuhinji.

Brezžični telefon je dodatek kuhinji, ki bo zagotovo razveselil vsakega otroka.


Dimenzije izdelka (cm) - 107,44 x 44,7 x 109,22

Teža (kg) - 37.42

Dimenzije škatle (cm) - 121,92 x 51,44 x 19,69

Teža škatle (kg) - 39.01

MaterialiMDF, PVC, T-oblikovanje


 • Vrata hladilnika, zamrzovalnika, pečice, omare in mikrovalovne pečice se odpirajo in zapirajo
 • Gumbi pečice in pomivalnega korita klikajo in obračajo
 • Odstranljiv umivalnik za enostavno čiščenje
 • Brezžični telefon s sponko za prostoročno telefoniranje
 • Priročno shranjevanje nad in pod umivalnikom
 • Prozorna vrata na pečici in mikrovalovni pečici
 • Dovolj velika, da se lahko igra več otrok hkrati
 • Ustvarjeno z barvami, varnimi za otroke, brez svinca in drugih težkih kovin
OPOZORILO
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 53181
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 360.79€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: kidkraft, kidkraft slovenija, velika pastelna kuhinja, otroška kuhinja kidkraft, kuhinja kidkraft, otroške kuhinje kidkraft, igralna kuhinja, klasična kuhinja, kuhinjski komplet, kidkraft kuhinja, otroška igralna kuhinja, kuhinja za igrače, lesena igralna kuhinja, kuhinjski kompleti, otroški kuhinjski komplet, otroška lesena kuhinja, otroška kuhinja, otroška igrača, igralni komplet, kuhinje igrače, kuhinjski kompleti za otroke, otroške igralne kuhinje, otroške igrače, igrače melissa in doug, kidkraft 53181

Loading...