Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška kuhinja Fresh Harvest

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška kuhinja Fresh Harvest

Otroška kuhinja KidKraft Fresh Harvest je poenostavljena igralna kuhinja, ki vključuje elemente naravnega videza in je odprta za neskončne možnosti domišljije. Mešanica belega in svetlega zrnatega lesa ter geometrijska podloga naredijo to sodoben izgled igralne kuhinje. Zapišite nekaj svojih zamisli na tablo. ki je nad umivalnikom. Napišite srčkano sporočilo, vpišite otrokovo ime ali naredite seznam živil. Potisnite ledomat, da opazujete, kako se ustvarja led. Zavrtite gumbe in glejte, kako gorilniki oživijo z lučmi in zvoki. Priročne kljukice za shranjevanje pripomočkov in držalo za lonec za enostaven dostop.  Dve skledi za hišne ljubljenčke sta ljubko skriti na spodnji polici. Vključena je zbirka hrane za igranje in jedi, tako da lahko obroke pripravite takoj. Kuhinja Fresh Harvest, ki se nahaja v igralnici, spalnici ali v središču hiše, bo dobrodošel dodatek k igranju.


Dimenzije izdelka (cm) - 94,11 x 37,69 x 100,0

Teža (kg) - 19.75

Dimenzije škatle (cm) - 111,99 x 44,2 x 17,5

Teža škatle (kg) - 23.51

Materiali MDF, les


 • Ledomat s 3 lažnimi ledenimi kockami
 • Odstranljiv koš za shranjevanje blaga
 • Sklede za hišne ljubljenčke
 • Količek z obešalnimi pripomočki in držalom za lonec
 • Skodelica, skleda, lonec in ponev
 • Tabla (kreda ni vključena)
 • 8 kosov hrane za igro

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 10065
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 312.39€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Loading...