Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Kidkraft otroška kuhinja Taverna

Razprodano Kidkraft otroška kuhinja Taverna

Kuhinje Kidkraft

Čas je za kuhanje v stilu! Kidkraft kuhinja Taverna je poenostavljena in elegantna z dvemi gorilniki, umivalnikom in pipo z lučmi in zvoki. Vključene lopatice in ponev. Vso posodo lahko shranite v reže zgoraj ali pa v prostor za shranjevanje drsnih vrat. Poskrbeli smo celo za par krožnikov za začetek zbiranja. Potrebujete več prostora za shranjevanje? Preprosto odprite priročno stransko ploščo in voila! - skrite police! Ledomat s pretvarjanjem ledenih kock nudi tudi dodatno interaktivno zabavo. Personalizirajte to ljubko kuhinjo s tablo za risanje/pisanje. Vsak otrok se bo z veseljem igral v kuhinji Taverna. Otroška kuhinja je priročna za manjše otroške sobe.


Dimenzije izdelka (cm) - 91,8 x 30,99 x 108,51

Materiali - MDF, plastika


Zakaj izbrati Kidkraft otroško kuhinjo Taverna?

  • ledomat s pretvarjanjem ledenih kock (3 ledene kocke)
  • edinstvene, preproste odprte omarice
  • stranska plošča, ki se odpre za več prostora za shranjevanje
  • kliknite in zavrtite gumbe
  • znak za visečo tablo (kreda ni vključena)
  • pipa z lučmi in zvoki
  • 2 krožniki, ponev in lopatico
  • drsne omare
OPOZORILO
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • 215.48€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: kuhinje kidkraft, otroška kuhinja, kotna otroška kuhinja, kidkraft, otroške kuhinje kidkraft, otroške kuhinje, igrače, lesene igrače, igrače za otroke, kuhinja za punčke, darila za božička, igrače za božič, darilo za rojstni dan, darilo za 3 leta

Loading...