Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Kidkraft otroška kuhinja Taverna

Razprodano Kidkraft otroška kuhinja Taverna

Kuhinje Kidkraft

Čas je za kuhanje v stilu! Kidkraft kuhinja Taverna je poenostavljena in elegantna z dvemi gorilniki, umivalnikom in pipo z lučmi in zvoki. Vključene lopatice in ponev. Vso posodo lahko shranite v reže zgoraj ali pa v prostor za shranjevanje drsnih vrat. Poskrbeli smo celo za par krožnikov za začetek zbiranja. Potrebujete več prostora za shranjevanje? Preprosto odprite priročno stransko ploščo in voila! - skrite police! Ledomat s pretvarjanjem ledenih kock nudi tudi dodatno interaktivno zabavo. Personalizirajte to ljubko kuhinjo s tablo za risanje/pisanje. Vsak otrok se bo z veseljem igral v kuhinji Taverna. Otroška kuhinja je priročna za manjše otroške sobe.


Dimenzije izdelka (cm) - 91,8 x 30,99 x 108,51

Materiali - MDF, plastika


Zakaj izbrati Kidkraft otroško kuhinjo Taverna?

  • ledomat s pretvarjanjem ledenih kock (3 ledene kocke)
  • edinstvene, preproste odprte omarice
  • stranska plošča, ki se odpre za več prostora za shranjevanje
  • kliknite in zavrtite gumbe
  • znak za visečo tablo (kreda ni vključena)
  • pipa z lučmi in zvoki
  • 2 krožniki, ponev in lopatico
  • drsne omare
OPOZORILO
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

  • 215.48€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: kuhinje kidkraft, otroška kuhinja, kotna otroška kuhinja, kidkraft, otroške kuhinje kidkraft, otroške kuhinje, igrače, lesene igrače, igrače za otroke, kuhinja za punčke, darila za božička, igrače za božič, darilo za rojstni dan, darilo za 3 leta

Loading...