Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Lebdeča stenska miza in stol Arches - bel

5-7 dan od dneva plačila kupnine Lebdeča stenska miza in stol Arches - bel

Prostor v domu je dragocen, še posebej v otroški sobi. Toda z lebdečo stensko pisalno mizo in stolom KidKraft Arches se vam ni treba odpovedati prostoru za učenje. Inovativna zasnova, ki prihrani prostor, vključuje regal, pritrjen na steno, površina mize pa se po potrebi zloži navzdol. Na voljo je veliko mest za shranjevanje stvari – skupaj 11 – vključno s koši ob straneh, policami in celo poševno režo za papir. Oglasna deska iz plute stoji na sredini in je pripravljena kot kraj za iskanje opomnikov, urnikov ali samo lepih umetnin. Otroci lahko sedijo v priloženem moderno oblikovanem lesenem stolu in imajo dovolj delovnega prostora na gladkem namizju. In s ključavnicami na nosilcu mize veste, da ostane varno na mestu. Priključite prenosni računalnik in napeljite kable skozi izrez, da bo vse lepo in jim dajte prosto površino za domačo nalogo ali ustvarjalnost. Ko ni v uporabi, se zloži. Izreze na nogah uporabite kot okvirje za fotografije ali umetnine. Lebdeča stenska miza in stol Arches je popoln komplet za rast z vašim otrokom, ko napreduje od časa igre do časa šolanja.


Mere izdelka (cm) - 79,5 x 91,69 x 164,59

Teža (kg) - 27.11

Teža škatle (kg) - 29.51


 • Vključuje stol z rahlo nagnjenim naslonom
 • Šest posod ob strani za shranjevanje zalog in okraskov
 • Izrez v mizi za napeljavo kabla, da stvari ostanejo pospravljene
 • Oglasna deska iz plute omogoča otrokom, da nalepijo opomnike, umetnine in drugo
 • Pisalna miza se zloži in zaklene s ključavnico, da ostane stabilna
 • Kotna reža za držanje papirjev
 • Polica na vrhu za prikaz višjih predmetov
 • Vstavite sliko ali umetnost v okvirje na nogah (med montažo)
OPOZORILO
OPOZORILO

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 20152
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 379.99€

Oznake: otroška pisalna miza, otroška pisalna miza, učna miza za otroke, pisalna miza za otroke, dekliška pisalna miza, fantovska pisalna miza, pohištvo za otroške sobe, pohištvo za igralne sobe, pohištvo za otroške sobe, pohištvo za otroške spalnice, pohištvo za otroške spalnice, otroška pisalna miza in stol, otroška pisalna miza, otroška miza in stol, otroška učna miza, umetniška miza, otroško pohištvo

Loading...