Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška hiška Vsakdanji Heroji set

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška hiška Vsakdanji Heroji set

Otroške hiške in igralni seti

Pomoč je na poti z lesenim kompletom otroške hiške Vsakdanji Heroji Set. Tri ravni, 12 tematskih sob in požarni drog od strehe do tal bodo zagotovo spodbudili otroško domišljijo, ko raziskujejo, kaj pomeni biti junak v resničnem življenju. Priložen 35-delni komplet dodatne opreme vključuje policijski motocikel, gasilsko vozilo, helikopter, gasilski pes in drugo. Ko je igranje končano, se komplet zloži, da olajša čiščenje. Otroška hiška za fantke in punčke.


  Število kosov - 35

  Luči in zvoki - ne

  Dimenzije izdelka (cm) - 97,16 x 26,67 x 67,31


  • 3 nadstropja in 12 sob
  • Gasilski drog od tal do stropa
  • Upogljivi gasilci in psi
  • 3 vozila - helikopter, policijski motor in gasilsko vozilo
  • Zloži se za hitro in enostavno shranjevanje
  • Dovolj velik, da se lahko otroci skupaj igrajo
  • Vključuje podrobna navodila za montažo po korakih
  OPOZORILO
  Nevarnost zadušitve in telesnih poškodb!Možnost zadušitve z majhnimi deli.

  Napišite mnenje

  OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
      Slabo           Dobro

  Captcha

  Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

  Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

  Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

        

        

  KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

  Dobavljivost

  Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  Rojstni dnevi, Naročila za Božič

  Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 63239
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 215.59€

  Opozorilo

  Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

  Oznake: igralni seti za otroke, lesene igrače, otroške igrače, kidkraft igrače, igrače orodje, igrače za fantka, montessori igrače, otroški igralni kompleti, igrače, igrala, pretvarjanje, igrače za otroke, igrače za malčke, izobraževalne igrače, najboljše igrače za malčke, ustvarjalna igra, najboljše otroške igrače, domiselna igra, igrače za pretvarjanje, poučne igre za otroke igrače, igrače melissa in doug

  Loading...