Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Peskovnik za dvorišče - siv

Razprodano Peskovnik za dvorišče - siv

Peskovnik za dvorišče daje otrokom popoln kraj za gradnjo peščenih gradov, kopanje zakladov in igranje z vsemi svojimi najljubšimi igračami iz peska. Z vgrajenim sedežem je dovolj prostora za skupno igro otrok. Les, odporen na vremenske vplive, in trpežna obdelava izgledata odlično. Ko je igranja konec, se priložena mrežasta prevleka prilega na vrh in tako zaščiti pesek.


  • Vgrajena sedežna garnitura
  • Mrežasta prevleka za zaščito peska
  • Dovolj velik, da se lahko otroci skupaj igrajo
  • Vključuje plastično podlogo, ki gre pod pesek
  • Izdelano iz vremensko odpornega lesa
  • Pakirano s podrobnimi navodili za montažo po korakih


Dimenzije izdelka (cm) - 150,19 x 149,86 x 21,29

Teža (kg) - 13.61

MaterialiSanmu les

Dimenzije škatle (cm) - 160,02 x 48,26 x 11,43

Teža škatle (kg) - 14.63

OPOZORILO
OPOZORILOSamo za domačo uporabo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • KidKraft
  • Šifra: 20045
  • Razpoložljivost: Razprodano
  • 243.09€

Oznake: otroški peskovnik, otroški peskovniki, peskovnik za otroke, leseni peskovnik, peskovnik kidkraft, peskovnik za dvorišče, zunanja igrala, vrtna igrala, otroška igrala, peskovniki

Loading...