Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Peskovnik za dvorišče - siv

5-7 dan od dneva plačila kupnine Peskovnik za dvorišče - siv

Peskovnik za dvorišče daje otrokom popoln kraj za gradnjo peščenih gradov, kopanje zakladov in igranje z vsemi svojimi najljubšimi igračami iz peska. Z vgrajenim sedežem je dovolj prostora za skupno igro otrok. Les, odporen na vremenske vplive, in trpežna obdelava izgledata odlično. Ko je igranja konec, se priložena mrežasta prevleka prilega na vrh in tako zaščiti pesek.


  • Vgrajena sedežna garnitura
  • Mrežasta prevleka za zaščito peska
  • Dovolj velik, da se lahko otroci skupaj igrajo
  • Vključuje plastično podlogo, ki gre pod pesek
  • Izdelano iz vremensko odpornega lesa
  • Pakirano s podrobnimi navodili za montažo po korakih


Dimenzije izdelka (cm) - 150,19 x 149,86 x 21,29

Teža (kg) - 13.61

MaterialiSanmu les

Dimenzije škatle (cm) - 160,02 x 48,26 x 11,43

Teža škatle (kg) - 14.63

OPOZORILO
OPOZORILOSamo za domačo uporabo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

  • KidKraft
  • Šifra: 20045
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 243.09€

Oznake: otroški peskovnik, otroški peskovniki, peskovnik za otroke, leseni peskovnik, peskovnik kidkraft, peskovnik za dvorišče, zunanja igrala, vrtna igrala, otroška igrala, peskovniki

Loading...