Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Adventure Bound™: 2-v-1 igralni komplet gasilsko vozilo

Dobavljivo v začetku decembra! Adventure Bound™: 2-v-1 igralni komplet gasilsko vozilo

Pomoč je tukaj!! Zbudite domišljijo s pametno oblikovanim gasilskim vozilom in igralnim kompletom v enem. Igralni komplet gasilsko vozilo omogoča otrokom, da igrajo reševalno igro s praktičnimi dejanji. Vključeni gasilec lahko skoči v kabino tovornjaka, vklopi delujočo sireno in se odpravi proti naslednji nujni vožnji. Ko pride, lahko dvigne in podaljša lestev, da reši ljudi iz gorečih zgradb ali mačke z dreves. Odprite stranice tovornjaka in ga postavite navpično, da se razkrije neverjeten tristopenjski gasilski dom/učni center. Na eni strani so znani gasilski drog, uniforme in gasilska oprema. Druga stran je vadbeni objekt za usposabljanje gasilcev. Postavite ogenj v notranjost stavbe, nato pa usmerite top, da izstreli brizganje vode in ugasnite ogenj. Naučite se vse o vznemirljivem življenju gasilcev z igralnim kompletom 2-v-1 igralnim kompletom.


 • Vozilo za gasilsko vozilo se odpre in v notranjosti razkrije gasilski dom/učni objekt
 • Realistične luči in zvoki sirene
 • Vodni top in puščice za ciljanje na ognjene cilje
 • Vrtljiva odbojna vrv
 • 17 igralnih kosov, vključno z gasilnim aparatom, sekiro in ukaznim središčem
 • Bendy gasilec lahko resnično oprime gasilski drog in vodni top ter zavije okoli ognjenega droga
 • 360˚ vrtljiva podaljška lestev, tako da lahko gasilec doseže z vseh zornih kotov


Dimenzije izdelka (cm) - 46,99 x 54,99 x 26,01

Teža (kg) - 3.8

Dimenzije škatle (cm) - 50,5 x 25,5 x 15,49

Teža škatle (kg) - 4.25

OPOZORILO
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 20042
 • Razpoložljivost: Dobavljivo v začetku decembra!
 • 102.29€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroški igralni kompleti, igrače, igrača gasilec, otroške igrače, pretvarjanje, igrače za otroke, igrače za malčke, lesene igrače, izobraževalne igrače, igralne igrače, najboljše igrače za malčke, ustvarjalna igra, najboljše otroške igrače, domiselna igra, igrače za pretvarjanje, poučne igre za otroke igrače, igralni kompleti, igrače melissa in doug

Loading...