Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Adventure Bound™: 2-v-1 igralni komplet gasilsko vozilo

5-7 dan od dneva plačila kupnine Adventure Bound™: 2-v-1 igralni komplet gasilsko vozilo

Pomoč je tukaj!! Zbudite domišljijo s pametno oblikovanim gasilskim vozilom in igralnim kompletom v enem. Igralni komplet gasilsko vozilo omogoča otrokom, da igrajo reševalno igro s praktičnimi dejanji. Vključeni gasilec lahko skoči v kabino tovornjaka, vklopi delujočo sireno in se odpravi proti naslednji nujni vožnji. Ko pride, lahko dvigne in podaljša lestev, da reši ljudi iz gorečih zgradb ali mačke z dreves. Odprite stranice tovornjaka in ga postavite navpično, da se razkrije neverjeten tristopenjski gasilski dom/učni center. Na eni strani so znani gasilski drog, uniforme in gasilska oprema. Druga stran je vadbeni objekt za usposabljanje gasilcev. Postavite ogenj v notranjost stavbe, nato pa usmerite top, da izstreli brizganje vode in ugasnite ogenj. Naučite se vse o vznemirljivem življenju gasilcev z igralnim kompletom 2-v-1 igralnim kompletom.


 • Vozilo za gasilsko vozilo se odpre in v notranjosti razkrije gasilski dom/učni objekt
 • Realistične luči in zvoki sirene
 • Vodni top in puščice za ciljanje na ognjene cilje
 • Vrtljiva odbojna vrv
 • 17 igralnih kosov, vključno z gasilnim aparatom, sekiro in ukaznim središčem
 • Bendy gasilec lahko resnično oprime gasilski drog in vodni top ter zavije okoli ognjenega droga
 • 360˚ vrtljiva podaljška lestev, tako da lahko gasilec doseže z vseh zornih kotov


Dimenzije izdelka (cm) - 46,99 x 54,99 x 26,01

Teža (kg) - 3.8

Dimenzije škatle (cm) - 50,5 x 25,5 x 15,49

Teža škatle (kg) - 4.25

OPOZORILO
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 20042
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 102.29€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroški igralni kompleti, igrače, igrača gasilec, otroške igrače, pretvarjanje, igrače za otroke, igrače za malčke, lesene igrače, izobraževalne igrače, igralne igrače, najboljše igrače za malčke, ustvarjalna igra, najboljše otroške igrače, domiselna igra, igrače za pretvarjanje, poučne igre za otroke igrače, igralni kompleti, igrače melissa in doug

Loading...