Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

5-v-1 športni plezalec

Razprodano 5-v-1 športni plezalec

Čas je za igro z najbolj živahnim plezalcem. KidKraft 5-v-1 Sports Climber omogoča bodočim atletskim zvezdnikom, da preizkusijo različne športe v zabavnem igralnem kompletu velikosti malčka. Z nogometnim golom, košarkarskim obročem, bejzbolskimi tarčami, toboganom in lestvijo je na voljo veliko dejavnosti, s katerimi bodo malčki zaposleni od treninga do profesionalcev. Otroci ne bodo ciljali samo na svojo najljubšo igro, ampak se bodo učili tudi ključnih grobih motoričnih veščin, kot so koordinacija, ravnotežje in moč. 360˚ format omogoča, da se igra več otrok hkrati. Poleg povezovanja s soigralci se bodo otroci naučili tudi samostojnosti, da se sami povzpnejo po toboganu in se družijo. Ne samo, da otrok razvija fizične sposobnosti, otroško igralo pomaga tudi pri krepitvi mentalnega razmišljanja. Vodenje rezultatov, načrtovanje naslednje poteze in odštevanje ure so načini, kako v igro vključiti malo lahkega učenja. 


Starostni razpon - 18 mesecev - 36 mesecev


Dimenzije izdelka (cm) - 120,5 x 110,01 x 100,0

Teža (kg) - 11.5

Dimenzije škatle (cm) - 96,01 x 45,01 x 26,01

Teža škatle (kg) - 10.74

Materiali Les, Plastika


 • Povzpnite se po leseni lestvi na 20-palčni leseni krov; pomaga pri razvoju mišic in koordinacije
 • Slide ravno prave velikosti za novince; gradi samozavest in neodvisnost
 • Zabijajte koše s košarkarskim obročem in šibajte skozi mrežo
 • Zabijajte gole v nogometno mrežo
 • Priložene so 3 žoge za mladince: nogomet, košarka in baseball
 • Vrzi bejzbol skozi tarčne luknje v deski, da vadiš natančnost
 • Celoletno igranje: lahko se uporablja v zaprtih prostorih ali na prostem
 • EZ Kraft Assembly™ za krajši čas izdelave in več časa igranja

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

 • KidKraft
 • Šifra: 20193
 • Razpoložljivost: Razprodano
 • 182.59€

Oznake: otroški plezalec, otroško plezalo, otroški tobogan, otroške hiške, otroška hiška kidkraft, vrtna igrala, otroška igrala, igralnice, otroške igralnice, igralnice na prostem, lesene igralnice, igralne hišice za otroke, otroške igralnice na prostem, otroške lesene igralnice, igralnice za deklice, igralnice za dečke, igralnice na dvorišču, lesene hiške na prostem

Loading...