Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Gugalnica set Aviator

5-7 dan od dneva plačila kupnine Gugalnica set Aviator

Dosezite nove višinske igre z leseno gugalnico Aviator. Z dvema tradicionalnima gugalnicama s pasom in drznim acrobarjem je ta lesen igralni komplet popoln za otroke, ki se radi dvignejo v nebo. Ta klasična konstrukcija v obliki nihajne grede je zasnovana tako, da se prilega dvorišču skoraj vseh velikosti, zato jo je enostavno postaviti, tako da se lahko otroci takoj začnejo igrati. Ta gugalnica za začetnike, izdelana iz trdnega lesa s certifikatom FSC, ter vzdržljivih gugalnic in okovja, prinaša ogromno zabave na dvorišče. S tremi možnostmi gugalnice so visokoleteče pustolovščine na voljo več otrokom hkrati – brez čakanja na ovinke! Dimenzije kompleta so 10'2" D (311,8 cm) x 7'5" Š (228 cm) x 7'2" V (219,8 cm), tako da ga lahko namestite v svoj zunanji prostor.

Za do tri otroke od 3-10 let
Dva gugalnika s pasom z mehko vrvjo, ki je lažja za otroške roke
Acrobar z dvema ročajema in mehko vrvjo
Močni nihajni nosilci in nosilci
Uporabljen je les s FSC certifikatom
Otrokom prijazen lužilo na vodni osnovi, ki bo vašemu kompletu pomagal skozi vse letne čase
EZ Kraft Assembly™ za krajši čas gradnje in več časa igranja
Izdelan iz dolgotrajnejših lesnih materialov, ki jih je mogoče reciklirati, za varnost, vzdržljivost in odlično estetiko
Materiali - 90% les, 8% kovina, 2% drugo (plastika/vrv)
Opozorila
Zahtevana montaža odrasle osebe. Potreben nadzor odrasle osebe. Samo zunanja uporaba. Glej navodila.
Meritve
Dimenzije izdelka (cm) - 311,81 x 227,99 x 219,81
Mere škatle (cm) - 228,6 x 48,26 x 11,43
Teža škatle (kg) - 41,01

OPOZORILO
Samo za domačo uporabo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: F29595E
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 534.99€

Oznake: otroške gugalnice, otroška gugalnica, otroška vrtna hiška, otroške vrtne hiške, otroške hiške, otroška hiška, kidkraft hiška, igralnice, otroška igralnica, zunanja igralnica, lesena igralnica, otroška igralnica, igralnica za otroke,

Loading...