Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Miza Nantucket s klopjo in 2 stoloma - Pastel

5-7 dan od dneva plačila kupnine Miza Nantucket s klopjo in 2 stoloma - Pastel

Miza KidKraft Nantucket s klopjo in 2 stoloma je popolna otroška garnitura, ki bo osrednji del vsakega zabavnega, ustvarjalnega prostora. To je odličen kraj za zbiranje za igro, ustvarjanje ali uživanje pri prigrizku. Klasičen, eleganten slog odseva čar z nežnimi pastelnimi barvami.


Dimenzije izdelka (cm) - 80,01 x 59,94 x 49,53

Teža (kg) - 18.85

Dimenzije škatle (cm) - 88,9 x 69,85 x 17,78

Teža škatle (kg) - 18.85

Materiali MDF in masivni les


  • 2 stola in klop za sprejem gostov
  • Spremljevalni kos k zbirki pohištva KidKraft Nantucket
  • Izdelan iz lesa za dolgotrajne spomine
  • Vzdržljiv zaključek
OPOZORILO

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KidKraft
  • Šifra: 26112
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 235.39€

Oznake: otroška miza in stoli, otroški stoli, otroški stol, otroška miza, učna miza za otroke, igralna miza, otroška učna miza, mize za otroke, miza za aktivnosti za otroke, otroška mizica, otroška umetniška miza, otroška miza za ročno delo, miza kidkraft, otroško pohištvo. kidkraft slovenija

Loading...