Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Miza Nantucket s klopjo in 2 stoloma - Pastel

5-7 dan od dneva plačila kupnine Miza Nantucket s klopjo in 2 stoloma - Pastel

Miza KidKraft Nantucket s klopjo in 2 stoloma je popolna otroška garnitura, ki bo osrednji del vsakega zabavnega, ustvarjalnega prostora. To je odličen kraj za zbiranje za igro, ustvarjanje ali uživanje pri prigrizku. Klasičen, eleganten slog odseva čar z nežnimi pastelnimi barvami.


Dimenzije izdelka (cm) - 80,01 x 59,94 x 49,53

Teža (kg) - 18.85

Dimenzije škatle (cm) - 88,9 x 69,85 x 17,78

Teža škatle (kg) - 18.85

Materiali MDF in masivni les


  • 2 stola in klop za sprejem gostov
  • Spremljevalni kos k zbirki pohištva KidKraft Nantucket
  • Izdelan iz lesa za dolgotrajne spomine
  • Vzdržljiv zaključek
OPOZORILO

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KidKraft
  • Šifra: 26112
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 235.39€

Oznake: otroška miza in stoli, otroški stoli, otroški stol, otroška miza, učna miza za otroke, igralna miza, otroška učna miza, mize za otroke, miza za aktivnosti za otroke, otroška mizica, otroška umetniška miza, otroška miza za ročno delo, miza kidkraft, otroško pohištvo. kidkraft slovenija

Loading...