Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška hiška Cozy Escape (FSC)

Novo Omejena količina! Otroška hiška Cozy Escape (FSC)

Iščete najbolj kul otroško hiško? Domiselna dvonadstropna otroška hiška Cosy Escape omogoča zabavo v višave, z namenom, da zavzame manj prostora na dvorišču. S skoraj 50 kvadratnimi metri prostora za igro in dodatkom zvitega tobogana lahko ta dvonadstropna struktura zabava otroke ves dan. Spodnji nivo se ponaša z dvema vhodoma, umivalnikom in igralno pečjo. Prednja veranda s klopjo je kot nalašč za kratek počitek. Nato se lahko otroci povzpnejo navzgor po stranski ali zadnji lestvi. Obilje oken zagotavlja veliko svetlobe. Na pokriti palubi so domači sadilniki za gojenje cvetja, zelišč ali morda celo lizike! Ko je čas, da se spustite na tla, ta igralnica ponuja razburljivo alternativo stopnicam-cevni tobogan z zasukom! Čarobni spomini bodo bogati v tej povišani igralni strukturi, ki otrokom omogoča uporabo domišljije na toliko različnih načinov. Vsekakor bo to "Cosy Escape" v prevodu "Udoben pobeg" na dvorišču v prihodnjih letih.


Dimenzije izdelka (cm)317,3 x 213,51 x 273,99

Dimenzije škatle (cm)232,11 x 109,8 x 14,61

Materiali Les, plastika, strojna oprema


 • 47,4 kvadratnih metrov prostora za igro
 • 12 'Twist N Ride cevni drsnik za vznemirljivo vožnjo
 • Odprta paluba
 • Dostop po lestvi na hrbtu
 • Povišana igra
 • Skalna stena s 7 večbarvnimi kamninami
 • Streha brez vzdrževanja, oblikovana kot kovinska
 • Umivalnik, gorilniki in 3 kos. komplet dodatne opreme


OPOZORILO
OPOZORILOSamo za uporabo na prostem v stanovanjskih prostorih. Samo za domačo uporabo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: F29045E
 • Razpoložljivost: Omejena količina!
 • 1,589.69€

Oznake: otroške hiške, otroška hiška, vrtna otroška hiška, otroške vrtne hiške, igralnice, otroška igralnica, igralnica na prostem, lesena igralnica, otroška igralnica, otroška igralnica na prostem, otroška lesena igralnica, igralnice za dekleta, igralnice za fante, otroške igralnice, igrišča na dvorišču, lesena igralnica na prostem, igralnica za malčke, igralnice za otroke na prostem, igralnice za otroke, igralnice step2, igralnica za dekleta, igralnica za dečke, otroške hiške za fante, otroške hiške za punčke

Loading...