Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška hiška Boulder Bluff 2-v-1 z gugalnicami

Zadnji kos! Otroška hiška Boulder Bluff 2-v-1 z gugalnicami

Otroška hiška s kompletom lesenih gugalnic Boulder Bluff 2-v-1 vam ni treba žrtvovati zabave in sloga zaradi velikosti vašega dvorišča. Ne glede na to, ali imate obsežno trato ali manjšo površino, vam vsestranske možnosti namestitve Boulder Bluffa omogočajo, da izberete oblikovno postavitev vašega igralnega kompleta na prostem. Postavite kot en celoten komplet z gugalnicami, ki segajo od strani. Ali pa ga razdelite na dve različni igralni območji – kombinacijo utrdba/tobogan za akcijo gor in dol in nato nihajno gugalnico za vzpenjanje naprej in nazaj v nebo. Z mostom, vgrajeno kuhinjo, dvema toboganoma in garnituro mize za piknik ima ta lesena gugalnica za otroke vse, kar je potrebno, da so zaposleni, aktivni in se zabavajo več ur.


Dimenzije izdelka (cm) - 664,79 x 372,69 x 299,57


 • 2 nastavitvi, ki ustrezata vašemu prostoru: vse skupaj ali ločeno
 • most prinaša razburljivo pot za prečkanje dolžine utrdbe
 • Kamnita stena gradi samozavest in moč
 • Dva tobogana za dvojno zabavo: tobogan z valovi z visokimi tirnicami in tobogan z zasukanimi tuneli
 • Dve gugalnici za pas in akrobar, da lahko otroci ujamejo vetrič
 • Vgrajena kuhinja za igranje vlog
 • Pritrjena miza za piknik in klopi spodaj za senčen prostor za sedenje
 • EZ Kraft Assembly™ za krajši čas izdelave in več časa igranja


OPOZORILO
OPOZORILOSamo za domačo uporabo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KidKraft
 • Šifra: F29315
 • Razpoložljivost: Zadnji kos!
 • 2,285.79€

Oznake: otroške gugalnice, otroške hiške, otroška hiška kidkraft, vrtna igrala, otroška igrala, igralnice, otroške igralnice, igralnice na prostem, lesene igralnice, igralne hišice za otroke, otroške igralnice na prostem, otroške lesene igralnice, igralnice za deklice, igralnice za dečke, igralnice na dvorišču, lesene hiške na prostem

Loading...