Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška hiška Dvorec za punčke Celeste

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška hiška Dvorec za punčke Celeste

Otroške hiške

Oživite življenje s hišico za lutke Celeste Mansion KidKraft. Sanjska hiška za 30 cm lutke ima štiri nadstropja in polno izvrstnih podrobnosti. Punčke vašega otroka se lahko s slogom vozijo navzgor in navzdol v delujočem dvigalu, prirejajo zabavno zabavo na terasi z delujočimi lučmi, se sprostijo v rastlinjaku z vgrajenim jacuzzijem ali opazujejo zvezde s svojim lastnim teleskopom. Oblačila za punčke lahko shranite celo v omari, ki je priložena s tremi obešalniki! Otroška hiška Dvorec za punčke Celeste, bo otrokom vdahnila življenje za igro vlog in jim zagotovila ure igrivih dogodivščin.


Dimenzije izdelka (cm) - 126,7 x 31,29 x 143,51 (višina) cm

MaterialiLes, PDF, plastika


 • 24-delni dodatki
 • Delovno dvigalo
 • Stranišče z zvoki
 • Terasa z delujočimi lučmi na terasi
 • Vgrajena omarica na zadnji plošči
 • Osvetljen hladilnik
 • Vgradna omara z obešalniki
 • Statične lepljive nalepke za dodatno prilagoditev


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke pod 3 letom starosti. Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 65979
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 308.00€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroške hiške, otroška hiška, hišica za punčke, hiška za barbike, hiša za barbike, barbie hiša, kidkraft hiške, kidkraft otroške hiške, staskka, medial, igrače, lesene igrače, otroška soba, otroci, darilo za rojstni dan, darilo za božička, darilo za dedka

Loading...