Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška hiška Garden View

Razprodano Otroška hiška Garden View

Igralnica KidKraft Garden View je zgrajena tako, da navdihuje domiselno igro v čudoviti hiški, ki je polna zabave in navdušenja. Otroci se bodo radi igrali ure in ure v tej hiški, napolnjeni z vznemirljivimi detajli, kot so delujoč zvonec, telefon s klikajočimi gumbi, ura s premičnimi kazalci in funkcionalen poštni nabiralnik. Malčki se bodo razveselili, ko bodo stopili skozi vhodna vrata in vstopili v igralnico z okrasnimi okni. Otroška hiška KidKraft Garden View z velikimi servirnimi okni z nadstreškom v slogu kavarne, dvema tablama za prikaz dnevnega menija in ljubko škatlo za sajenje predstavlja vrhunsko zabavno destinacijo za otroke. Igralnica KidKraft Garden View je izdelana iz 100% lesa cedre in obdelana z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi, izdelana je iz visokokakovostnih materialov in zasnovana tako, da je estetsko lepa, tako da se lahko malčki zabavajo na svojem dvorišču še leta.  Z EZ Kraft Assembly™ porabite manj časa za sestavljanje in uživajte več časa ob igranju!


 • Plastična streha v zeleni barvi
 • 3 okrasna okna in dve zgornji okni
 • 2 veliki servirni okni s pulti za kavarne
 • 2 tabli in ura s premičnimi kazalci
 • Črtasti baldahin v kavarniškem slogu
 • Delovni zvonec
 • Nabiralnik in viseča škatla za sajenje


Dimenzije izdelka (cm) - 135,38 x 137,92 x 145,8

Teža (kg)35,83

Materiali Cedar les, plastika, strojna oprema

Dimenzije škatle (cm) - 118,11 x 76,2 x 28,96

Teža škatle (kg) - 38.1


OPOZORILO
OPOZORILOSamo za domačo uporabo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo. Igralo lahko namestite na domače dvorišče. Ni primerno za trgovska središča, hotele, vrtce, šole, parke, javne igralnice, gostišča, restavracije ipd. Igrala za javno uporabo si lahko pogledate tukaj.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

 • KidKraft
 • Šifra: 00403
 • Razpoložljivost: Razprodano
 • 566.38€

Oznake: otroške hiške kidkraft, otroška hiška kidkraft, otroška igralnica, hišica na prostem, igralnica na prostem, igralnice, igralna hišica na prostem s toboganom, zunanja igrala, lesena igralnica na prostem, dodatki za igralnice na prostem, igralnice na prostem, igralnica kidkraft, kidkraft,

Loading...