Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Vrtna otroška hiška Country Vista

5-7 dan od dneva plačila kupnine Vrtna otroška hiška Country Vista

Vrtna otroška hiška Country Vista

Več odprtih prostorov omogoča večjo domišljijo. To je filozofija, ki stoji za igralnico vrtne otroške hiške Country Vista, ki ima edinstvena dvojna vrata, in otroke sprejme v širok prostor za raziskovanje. Otroci in starši radi uživajo v čudovitih zunanjih značilnostih otroške hiške - velikodušno velika okna, toplega sivega lesa in brezčasne vremenske lopatice weather vane. Poudarki bele in rdeče barve dopolnjujejo osvežujočo vzdušje v podeželskem stilu. Odprto okno s polico je luštna točka za otroke, da se pretvarjajo, da so pravi pravcati mali kupci v stojnici za sadje in zelenjavo ali v trgovini s prigrizki. Na tablo lahko napišejo današnje sveže pridelke ali posebnosti in z premično uro nastavijo delovni čas. Osenčeni prostor na strani z dvojnimi klopmi je idealno mesto za sprostitev s prigrizki. V notranjosti bodo otroci oboževali pomivalno korito in gorilnike, ki dajejo videz prave kuhinje. S širokim vhodom lahko otroci prinesejo svoje pohištvo in prilagodijo svojo hišo. Tudi kolo bi se lahko prilegal v prostor! Zahvaljujoč naši ekskluzivni EZ Kraft Assembly ™ tehniki, je sestava te otroške hiške enostavna. Privoščite si preprosto zabavo in mir na kmetiji v lastnem dvorišču z igralnico Country Visa.


Dimenzije izdelka (cm) - 156,21 x 145,29 x 160,5

Dolžina izdelka (cm) - 156,21

Širina izdelka (cm) - 145,29

Višina izdelka (cm) - 160,5


Materiali - Les, tkanina, plastika


 • Dvojna vrata se odpirajo v veliko notranjost
 • Odprto okno in 2 klopi
 • Tabla in ura
 • Slikovito kuhinjsko okno
 • Kuhinjski umivalnik in gorilniki
 • Weathervane (vremenska lopatica)
 • Za hitrejša in enostavnejša navodila za montažo prenesite brezplačno aplikacijo BILT iz Apple App Store ali Google Play.
 • Starostni razpon - 2-10
 • Garancija - Proizvajalčeva 90-dnevna omejena garancija
 • Navodila za nego - Obrišite z vlažno krpoOPOZORILO
Samo za domačo uporabo.
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: P280097
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 751.51€

Oznake: igralni center, otroška hiška, otroške hiške, vrtna igrala, zunanja igrala, hiške za otroke, vrtne hiške, vrtna hiša, peskovniki, tobogani, hiška s toboganom, hiška s peskovnikom, staskka, kidkraft, medial, otroške vrtne hiške

Loading...