Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Pretvarjajmo se: Igralni komplet Restavracija

Novo Razprodano Pretvarjajmo se: Igralni komplet Restavracija

Igranje vlog v restavraciji še nikoli ni bilo tako poglobljeno (in preprosto za postavitev). V igralnem kompletu Restavracija se lahko otroci igrajo v vlogi natakarja, kuharja ali stranke. S posebnimi področji za vsak scenarij in dodatki je igra privlačna, realistična in interaktivna za več otrok hkrati. Spoznajte izkušnjo od kmetije do mize in kako pride hrana od vrta do kuhinje na krožnik. Oglejte si, katero sadje in zelenjava raste z drevesa ali zemlje. Leseni kosi hrane za igro se prilepijo na steno kmetije, tako da lahko otroci "izberejo" svoje pridelke, nato pa nadaljujejo v kuhinjo, da pripravijo gurmanski obrok za obiskovalce. Obstaja toliko priložnosti za igranje vlog in ustvarjanje domiselnih zgodb samih ali z družino in prijatelji. Ko je igranja konec, stranice preprosto zložite proti sredini za sploščen dizajn, ki se pospravi.


Edinstven zložljiv dizajn s šestimi stranicami za čim večjo igro z omejenim prostorom
Igraj in pospravi: zloži se za enostavno shranjevanje, ko ni v uporabi; zdrsne stran od pogleda, da ne zavzame prostora
Izdelan iz lesa za dolgotrajno igro
Pretvarjajoči se meni tablice strankam omogoča izbiro obroka
Izrez za oddajo naročil, postrežbo in plačilo
Skupaj z 18 igralnimi kosi, vključno s hrano, loncem, lopatko in tablo
EZ Kraft Assembly™ za krajši čas gradnje in več časa igranja!
Število kosov - 18
Opozorila
Zahtevana montaža odrasle osebe.
Meritve
Dimenzije izdelka (cm) - 104,09 x 76,3 x 122,4
Neto teža artikla v kg - 12,2
Mere škatle (cm) - 89,99 x 48,49 x 11,99
Teža škatle (kg) - 13,8

OPOZORILO
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 180.99€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroška kuhinja, kuhinja kidkraft, otroške kuhinje kidkraft, lesena kuhinja za otroke, kidkraft, kidkraft slovenija, leseni igrače, otroška lesena kuhinja, otroške kuhinje, otroške lesene igrače, staskka, medial, kidkraft hrvaška, kuhinja za punčke

Loading...