Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Pretvarjajmo se: Čas za čaj

5-7 dan od dneva plačila kupnine Pretvarjajmo se: Čas za čaj

Za čaj je vedno pravi čas, še posebej, če je v tem setu vse organizirano in pripravljeno. KidKraft Pretvarjajmo se: Čas za čaj je kot nalašč za čajanke s prijatelji ali plišastimi živalmi. Skuhajte čaj s pipo in gorilnikom. Priložena je posoda prave velikosti, čajne vrečke in sladkor. In pokrov postane čudovit pladenj za serviranje! Povabilo na čaj še nikoli ni bilo tako zabavno. Pretvarjajmo se: čas za čaj je idealen za zabavo na poti.


Dimenzije izdelka (cm) - 36,07 x 23,11 x 23,62

Teža (kg) - 2.28

Dimenzije škatle (cm) - 36,07 x 22,1 x 23,62

Teža škatle (kg) - 2.28

Materiali Masiven les, plastika


  • Servis za čaj za 4
  • Vključuje smetano, sladkor, kotliček, servirni pladenj in pipo za igranje vlog ter gorilnik
  • Ko končaš, se vse pospravi v predale


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KidKraft
  • Šifra: 10164
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 96.79€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroški krožniki, otroška posoda, kuhinjska posoda, kuhinjski dodatki, kuhinjski pripomočki, pripomočki, kuhinjski pripomočki za igranje, otroški kuhinjski pripomočki, igralni krožniki, igralne sklede, hrana za igrače, igralni kompleti, kompleti za igranje igrač, otroške igrače, igrače melisa in doug

Loading...