Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Pretvarjajmo se: Čas za čaj

5-7 dan od dneva plačila kupnine Pretvarjajmo se: Čas za čaj

Za čaj je vedno pravi čas, še posebej, če je v tem setu vse organizirano in pripravljeno. KidKraft Pretvarjajmo se: Čas za čaj je kot nalašč za čajanke s prijatelji ali plišastimi živalmi. Skuhajte čaj s pipo in gorilnikom. Priložena je posoda prave velikosti, čajne vrečke in sladkor. In pokrov postane čudovit pladenj za serviranje! Povabilo na čaj še nikoli ni bilo tako zabavno. Pretvarjajmo se: čas za čaj je idealen za zabavo na poti.


Dimenzije izdelka (cm) - 36,07 x 23,11 x 23,62

Teža (kg) - 2.28

Dimenzije škatle (cm) - 36,07 x 22,1 x 23,62

Teža škatle (kg) - 2.28

Materiali Masiven les, plastika


  • Servis za čaj za 4
  • Vključuje smetano, sladkor, kotliček, servirni pladenj in pipo za igranje vlog ter gorilnik
  • Ko končaš, se vse pospravi v predale


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KidKraft
  • Šifra: 10164
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 96.79€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroški krožniki, otroška posoda, kuhinjska posoda, kuhinjski dodatki, kuhinjski pripomočki, pripomočki, kuhinjski pripomočki za igranje, otroški kuhinjski pripomočki, igralni krožniki, igralne sklede, hrana za igrače, igralni kompleti, kompleti za igranje igrač, otroške igrače, igrače melisa in doug

Loading...