Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Igralni komplet sladoled

5-7 dan od dneva plačila kupnine Igralni komplet sladoled

Ste že slišali? Igra s pretvarjanjem je postala slajša z uvedbo igralnega komplet sladoled - Ice Cream Play Pack. Ta super ljubek komplet hrane za igro  je pestra izbira sladic s celotnim menijem sladoleda, sladoleda, piškotov in prelivov. Zgradite ogromen sladoledni kornet. Naredite brownie a la mode. Razstavne kadi, stojala in znaki so ta komplet idealen za prodajo skupaj z otroško tržnico Kidkraft ali otroško tržnico z blagajno (naprodaj posebej). Oglašujte izdelke za prodajo s priloženim magnetnim listom s slikami in številkami. Postrezite si s čudovitim kompletom sladoleda iz KidKrafta.


Dimenzije izdelka (cm) - 13,59 x 15,19 x 4,29

Teža (kg) - 6.1

Dimenzije škatle (cm) - 30,99 x 26,01 x 13,31

Teža škatle (kg) - 8.1

Materiali Plastika, MDF, papir/karton


 • 42 kosov
 • 3 piškoti in pladnji
 • 4 stožci
 • 4 okusi sladoleda s pladnji
 • 4 sladoledne skodelice s stojalom za tablo
 • Vložek za blagajno
 • Viseči znak
 • Merilnik, žlice, steklenica čokoladne omake in pločevinka za posip

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 53539
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 72.59€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: igralni kompleti, igralni seti, krožniki, posoda, kuhinjska posoda, kuhinjski pripomočki, kuhinjski pripomočki, pripomočki, kuhinjski pripomočki za igranje, otroški kuhinjski pripomočki, igralni krožniki, igralne sklede, hrana za igrače, igralni kompleti, kompleti za igranje igrač, otroške igrače, igrače melisa in doug

Loading...