Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Igralni komplet sladoled

5-7 dan od dneva plačila kupnine Igralni komplet sladoled

Ste že slišali? Igra s pretvarjanjem je postala slajša z uvedbo igralnega komplet sladoled - Ice Cream Play Pack. Ta super ljubek komplet hrane za igro  je pestra izbira sladic s celotnim menijem sladoleda, sladoleda, piškotov in prelivov. Zgradite ogromen sladoledni kornet. Naredite brownie a la mode. Razstavne kadi, stojala in znaki so ta komplet idealen za prodajo skupaj z otroško tržnico Kidkraft ali otroško tržnico z blagajno (naprodaj posebej). Oglašujte izdelke za prodajo s priloženim magnetnim listom s slikami in številkami. Postrezite si s čudovitim kompletom sladoleda iz KidKrafta.


Dimenzije izdelka (cm) - 13,59 x 15,19 x 4,29

Teža (kg) - 6.1

Dimenzije škatle (cm) - 30,99 x 26,01 x 13,31

Teža škatle (kg) - 8.1

Materiali Plastika, MDF, papir/karton


 • 42 kosov
 • 3 piškoti in pladnji
 • 4 stožci
 • 4 okusi sladoleda s pladnji
 • 4 sladoledne skodelice s stojalom za tablo
 • Vložek za blagajno
 • Viseči znak
 • Merilnik, žlice, steklenica čokoladne omake in pločevinka za posip

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 53539
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 72.59€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: igralni kompleti, igralni seti, krožniki, posoda, kuhinjska posoda, kuhinjski pripomočki, kuhinjski pripomočki, pripomočki, kuhinjski pripomočki za igranje, otroški kuhinjski pripomočki, igralni krožniki, igralne sklede, hrana za igrače, igralni kompleti, kompleti za igranje igrač, otroške igrače, igrače melisa in doug

Loading...