Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Ravnotežni sistem Želva

5-7 dan od dneva plačila kupnine Ravnotežni sistem Želva

Skočite iz svoje lupine in vadite stabilnost na KidKraft ravnotežnem sistemu želva. Čudovite želve zlahka zdrsnejo v trio lesenih nosilcev, da ustvarijo takojšnjo oviro. Pretvarjajte se, da prečkate reko, in prijatelji želve vam pomagajo čez. Pazite - ena želva ima pikčast trebuh! Ko boste stopili na njen hrbet, boste vedeli po škripajočem zvoku. Nastavite cik-cak vzorec, kvadrat ali dolgo ravno črto. Želite več izziva? Obrnite želvo in jo pritrdite s ključem in postane vrtljiva deska za nenavadno zabavno presenečenje. Želve lahko celo zložite, da ustvarite dodatno višino za plezanje. V trenutku se je enostavno premikati; nobena strojna oprema ali orodje ni potrebno!


Dimenzije izdelka (cm) 133,4 x 133,91 x 13,69

Teža (kg) 4.95

Materiali Les, umetna masa

 • Ravnovesje
 • motorične sposobnosti
 • samozavest
 • domišljija
 • trije leseni tramovi
 • štiri plastične postaje za uravnoteženje želv (ena s škripajočim hrupom)
 • lahko kot ravnotežna plošča
 • Več nastavljivih nastavitev

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KidKraft
 • Šifra: 20080
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 149.59€

Oznake: ravnotežni sistem za otroke, ravnotežna gugalnica, ravnotežna deska za otroke, ravnotežne deske za otroke, lesena ravnotežna deska, wobble deska, ukrivljena deska

Loading...