Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Hobi delavnica Lesena igralnica FSC EN71

5-7 dan od dneva plačila kupnine Hobi delavnica Lesena igralnica FSC EN71

V inovativni Hobi igralnici dajte svojemu otroku prostor za razmišljanje, inženiring in ustvarjanje. Ta lesena zgradba s poševno streho na prvi pogled spominja na lopo za orodje. Skupaj z lastnimi navojnimi "garažnimi" vrati in velikimi okni ima estetiko za odrasle, ki jo bodo vzljubili tako starši kot otroci. V notranjosti odkrijte dvignjeno mizo z vrhom za risanje ali ustvarjanje. Dvignite pokrov, da odkrijete shranjevalni kotiček pod njim. Tri posode za barve so vgrajene neposredno v mizo za enostaven in stabilen dostop. Priložena je lesena premična klop, da se resnično približate svojemu projektu. Zaboji za shranjevanje različnih velikosti se pritrdijo na steno za shranjevanje majhnih kosov in umetniških potrebščin. Tako kot prostor za ustvarjanje, smo na zadnjo steno namestili desko s klini, ki je platno za domišljijo. Vstavite ukrivljene dele in spiner v steno, da ustvarite svoj dizajn klančine. Spustite žogo in opazujte, kako se dogajata gravitacija in vztrajnost. Priloženi so tudi otrokom prijazno kladivo, izvijač in 10 plastičnih vijakov za vadbo z orodjem. Zunaj lahko shrambo uporabite tudi kot klop za počitek, ko ste utrujeni od vsega tega dela. Vau! Za otroka, ki želi več kot le preprosto igralnico na prostem, je Hobby Workshop pametna izbira.


Starostni razpon3-7

Dimenzije izdelka (cm) - 154,0 x 122,71 x 147,5

Teža (kg) - 45,51

Dimenzije škatle (cm) - 116,99 x 57,0 x 32,99

Teža škatle (kg) - 46,51


 • Tradicionalna vrata in vrata za hišne ljubljenčke
 • Garažna vrata z ročico za odpiranje/zapiranje za vnos večjih zalog
 • Pisalna miza z gladko plastično površino in shrambo spodaj
 • Pripomočki vključujejo 2 sponki za prikaz umetnin, 2 pladnja za obrt, 3 skodelice za barve
 • deska s klini, kladivom, izvijačem in 10 vijaki
 • Postavite progo s 6-delnim kompletom gravitacijskih sten (ukrivljene rampe in žogica)
 • Premična lesena klop
 • Nato počistite s košem za smeti/recikliranjem (vrečka ni priložena; uporabite običajno vrečko za živila)


OPOZORILO
OPOZORILOSamo za zunanjo uporabo v stanovanjskih območjih.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

 • KidKraft
 • Šifra: P280153E
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 833.72€

Oznake: otroške hiške, otroška hiška kidkraft, vrtna igrala, otroška igrala, igralnice, otroške igralnice, igralnice na prostem, lesene igralnice, igralne hišice za otroke, otroške igralnice na prostem, otroške lesene igralnice, igralnice za deklice, igralnice za dečke, igralnice na dvorišču, lesene hiške na prostem

Loading...