Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Hobi delavnica Lesena igralnica FSC EN71

Omejena količina! Hobi delavnica Lesena igralnica FSC EN71

V inovativni Hobi igralnici dajte svojemu otroku prostor za razmišljanje, inženiring in ustvarjanje. Ta lesena zgradba s poševno streho na prvi pogled spominja na lopo za orodje. Skupaj z lastnimi navojnimi "garažnimi" vrati in velikimi okni ima estetiko za odrasle, ki jo bodo vzljubili tako starši kot otroci. V notranjosti odkrijte dvignjeno mizo z vrhom za risanje ali ustvarjanje. Dvignite pokrov, da odkrijete shranjevalni kotiček pod njim. Tri posode za barve so vgrajene neposredno v mizo za enostaven in stabilen dostop. Priložena je lesena premična klop, da se resnično približate svojemu projektu. Zaboji za shranjevanje različnih velikosti se pritrdijo na steno za shranjevanje majhnih kosov in umetniških potrebščin. Tako kot prostor za ustvarjanje, smo na zadnjo steno namestili desko s klini, ki je platno za domišljijo. Vstavite ukrivljene dele in spiner v steno, da ustvarite svoj dizajn klančine. Spustite žogo in opazujte, kako se dogajata gravitacija in vztrajnost. Priloženi so tudi otrokom prijazno kladivo, izvijač in 10 plastičnih vijakov za vadbo z orodjem. Zunaj lahko shrambo uporabite tudi kot klop za počitek, ko ste utrujeni od vsega tega dela. Vau! Za otroka, ki želi več kot le preprosto igralnico na prostem, je Hobby Workshop pametna izbira.


Starostni razpon3-7

Dimenzije izdelka (cm) - 154,0 x 122,71 x 147,5

Teža (kg) - 45,51

Dimenzije škatle (cm) - 116,99 x 57,0 x 32,99

Teža škatle (kg) - 46,51


 • Tradicionalna vrata in vrata za hišne ljubljenčke
 • Garažna vrata z ročico za odpiranje/zapiranje za vnos večjih zalog
 • Pisalna miza z gladko plastično površino in shrambo spodaj
 • Pripomočki vključujejo 2 sponki za prikaz umetnin, 2 pladnja za obrt, 3 skodelice za barve
 • deska s klini, kladivom, izvijačem in 10 vijaki
 • Postavite progo s 6-delnim kompletom gravitacijskih sten (ukrivljene rampe in žogica)
 • Premična lesena klop
 • Nato počistite s košem za smeti/recikliranjem (vrečka ni priložena; uporabite običajno vrečko za živila)


OPOZORILO
OPOZORILOSamo za zunanjo uporabo v stanovanjskih območjih.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KidKraft
 • Šifra: P280153E
 • Razpoložljivost: Omejena količina!
 • 833.72€

Oznake: otroške hiške, otroška hiška kidkraft, vrtna igrala, otroška igrala, igralnice, otroške igralnice, igralnice na prostem, lesene igralnice, igralne hišice za otroke, otroške igralnice na prostem, otroške lesene igralnice, igralnice za deklice, igralnice za dečke, igralnice na dvorišču, lesene hiške na prostem

Loading...