Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška hiška in gugalnica Savannah

Razprodano Otroška hiška in gugalnica Savannah

Že en pogled na igralno hišico KidKraft Savannah Swing in dečki in deklice se bodo takoj želeli vseliti. Ta domači šarmer sprejme s pomirjujočo belo barvo, temno leseno streho in nazobčanimi vrati. Prava privlačnost je dodana lesen tram z očarljivim nihanjem mreže. Otroci se lahko zleknejo v okrogel sedež in uživajo v vetriču. Bližnja stena iz blaga prikazuje zunanjo grafiko, ki bo navdihnila številne vesele zgodbe. Znotraj lesene igralne hišice bodo otroci uživali v ugodnostih doma, kot je kuhinjski prostor – pomivalno korito, pipa, kuhalna plošča ter lonec, ponev in lopatica za pripravo okusnih navideznih obrokov. Zasnova na prostem na treh straneh ohranja hladno skozi vse leto in omogoča staršem, da pazijo na igro na dvorišču. S trpežno leseno konstrukcijo in otrokom prijaznim lazuro na vodni osnovi bo ta zunanja igralnica za otroke leto za letom zavetje na dvorišču.


4 igrišča za do 5 otrok, starih 3-7 let
Sway on the web gugalnica na lastni nihalni gredi, pritrjeni na hišo
Igralna kuhinja vključuje pomivalno korito, pipo in gorilnik z grafiko, ki jo navdihuje ogenj; vključuje lonec, ponev in lopatico
Zračna stena iz blaga z grafiko podaljšuje pripovedovanje
Delovna nazobčana polovična vrata imajo magnetni zapah za varno zapiranje
Izdelan iz vrhunskih materialov, ki jih je mogoče reciklirati, za dolgotrajno igro z EZ Kraft Assembly™ za krajši čas izdelave
Za navodila za digitalno in 3D sestavljanje prenesite brezplačno aplikacijo BILT iz trgovine Apple App Store


Materiali - 90 % les, 5 % plastika, 3 % kovina, 2 % drugo (tkanina/vrv)
Dimenzije izdelka (cm) - 254,0 x 109,8 x 140,21
Teža (kg) - 63,5
Mere škatle (cm) - 116,51 x 57,0 x 30,51
Teža škatle (kg) - 42,01


OPOZORILO
OPOZORILO Samo za zunanjo uporabo v stanovanjskih območjih.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo. Igralo lahko namestite na domače dvorišče. Ni primerno za trgovska središča, hotele, vrtce, šole, parke, javne igralnice, gostišča, restavracije ipd. Igrala za javno uporabo si lahko pogledate tukaj.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • KidKraft
  • Šifra: P280169E
  • Razpoložljivost: Razprodano
  • 738.99€

Oznake: otroške hiške, otroška hiška kidkraft, vrtna igrala, otroška igrala, igralnice, otroške igralnice, igralnice na prostem, lesene igralnice, igralne hišice za otroke, otroške igralnice na prostem, otroške lesene igralnice, igralnice za deklice, igralnice za dečke, igralnice na dvorišču, lesene hiške na prostem

Loading...