Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Kidkraft otroška hiška Princess Party

5-7 dan od dneva plačila kupnine Kidkraft otroška hiška Princess Party

Z gradom KidKraft Princess Party nikoli ne bo dolgočasnega trenutka. Otroška hiška je napolnjena z elegantnim kraljevskim pohištvom, prazničnim dekorjem in luksuzno streho. Ta grad, visok 133 cm in s štirimi stopnjami igre, je prava uresničitev sanj. Popolnoma opremljena s kraljevskimi dodatki ter lučmi in zvoki pomaga oživiti palačo. Obstaja toliko edinstvenih sob za obisk - vrt z vodnjakom, ukrivljen balkon in strešna terasa, do katere se pride po lestvi. Vsak prostor čaka, da se v njih naredijo čarobne zgodbe. Drzne barve pomagajo nadaljevati praznično vzdušje, kjer je vsak dan vesel, sanjski in zabaven.


Dimenzije izdelka (cm) - 115,19 x 33,3 x 133,71

Teža (kg) - 21.11

Dimenzije škatle (cm) - 111,51 x 50,5 x 15,01

Teža škatle (kg) - 21.11


 • Več kot meter visoka za veličastno igro
 • 30 kosov kraljevskega pohištva, vključno s tremi z lučmi in zvoki
 • Dvigalo drsi v drugo nadstropje
 • stojalo v velikosti lutke z lepljivim papirnatim zvezkom na katerega je res mogoče narisati
 • Vključuje mačko s posteljo in posodo za hrano za negovanje igre
 • Zunanji vrt z vodnjakom in klopjo pripoveduje zgodbo
 • Primerno za vse modne punčke do 30 cm, vključno z Barbie®, L.O.L. Surprise! ®, Disney Princess® itd.
 • Iz lesa za dolgotrajne spomine


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke pod 3 letom starosti. Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 20051
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 225.49€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroška hiška kidkraft, otroške hiške kidkraft, hiše za punčke, hišica za punčke, hišice za punčke, hišica za punčke iz lesa, igrače, velike hiše za punčke, 12 " hišica za punčke, hišica za punčke Barbie, lesena hišica za punčke, hišica za punčke, kompleti za igrače, kompleti za igranje igrač, otroške igrače, igrače za melisso in doug, hišica za punčke barbie, ameriške hišice za punčke, lesene hišice za punčke, hišice za igrače, hišica za punčke za malčke, hišica za punčke za malčke, hišice za punčke za malčke, hišica za punčke kidkraft, hišica za punčke melissa in doug, kidkraft, kidkraft slovenija, kidkraft hrvatska

Loading...