Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška hiška Rose Garden

Omejena količina! Otroška hiška Rose Garden

Otroške hiške

Otroška hiška Rose Garden je primerna za princeso s čarobnimi lastnostmi, ki naznanja čudovit fantazijski svet. Fantazijski elementi vključujejo peč na drva z lučmi in zvoki, lestenec in svetilko, ki se prižgeta, in prestolni stol z vodnjakom. Zlato stopnišče se vije do spalnice v zgornjem nadstropju, ki prikazuje okrašeno posteljo z baldahinom s posteljnino iz blaga. Balkon se razteza od te sobe za še več igre. Pripravite se na dan kronanja v spodnji prestolni sobi. Na strehi je izrez v obliki srca - kaže, koliko ljubezni je bilo v ustvarjanju te hišice za lutke z vrtnicami in koliko bodo otroci radi ustvarjali, da bi verjeli v to.


Dimenzije izdelka (cm) - 82,55 x 32,51 x 133,6 (višina) cm

MaterialiMDF, plastika, tkanina


  • 8 igralnih sob
  • Peč na drva z lučmi in zvoki
  • Prestolnica s fontano 
  • Okrašena zlata postelja za sladke princesine sanje
  • Veliko spiralno stopnišče 
  • Vodnjak in lounge stol 
  • Talna svetilka z lučmi
  • Kristalni lestenec z lučmi in zvokiOPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke pod 3 letom starosti. Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • 186.59€

Oznake: otroške hiške, otroška hiška, hišica za punčke, hiška za barbike, hiša za barbike, barbie hiša, kidkraft hiške, kidkraft otroške hiške, staskka, medial, igrače, lesene igrače, otroška soba, otroci, darilo za rojstni dan, darilo za božička, darilo za dedka

Loading...