Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška hiška Zoey

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška hiška Zoey

Otroške hiške

S to otroško hišico za punčke Zoey, ki je visoka več kot 1 meter in ima tri nadstropja igre, ponuja ure neskončne zabave za radovedne otroke. Interaktivni zabavi smo dodali kar 18-delni komplet dodatkov, ki vključuje stranišče s splakovalnimi zvoki in štedilnik, ki zasveti in oddaja zvoke. Otroci se bodo igrali s svojimi 30 cm lutkami v tej sodobni urejeni hišici. Drsna vrata jih pozdravijo v notranjosti, da se lahko udobno namestijo na oblazinjenem pohištvu z oblikovano tkanino. Lahko pa uživajo na zunanji terasi, skupaj z barvitimi lučkami, ki resnično delujejo ! Tudi pred spanjem je pustolovščina! Lutke lahko zrejo iz dveh strešnih oken v spalnici v zgornjem nadstropju. Prosojna stena v spalnici je okrašena z barvnimi umetniškimi deli in deluje kot realistično okno, ki omogoča, da sije svetloba. Posodobili smo tudi čarobnost postopka montaže. Naša inovativna nova tehnologija pospeši montažo hišic za lutke, s čimer postane hitrejša in enostavnejša kot kdaj koli prej. Lažje sestavljanje za srečno življenje!


Dimenzije izdelka (cm) - 85,85 x 31,5 x 126,75

Materiali - MDF, umetna masa


 • Zunanja terasa s prižganimi lučmi
 • Dvojna strešna okna na strehi
 • Stranišče s splakovalnim zvokom in štedilnik z lučmi in zvokom
 • Nove podložne blazine iz pene na ležalniku
 • Vgradna omara s 3 plastičnimi obešalniki
 • Delovna drsna vrata
 • 3 stopnje vznemirljive igre, 5 sob
 • Primerno za 30 cm lutke (seveda gre tudi Barbie v hiško)


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke pod 3 letom starosti. Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 65960
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 277.19€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroške hišice, velike otroške hišice, kidkraft hiška, lesena hiška, otroške hiške, otroška hiška, hišica za punčke, hiška za barbike, hiša za barbike, barbie hiša, kidkraft hiške, kidkraft otroške hiške, staskka, medial, igrače, lesene igrače, otroška soba, otroci, darilo za rojstni dan, darilo za božička, darilo za dedka

Loading...