Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška hiška Matilda

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška hiška Matilda

Otroške hiške

Iščete trendovsko kmečko hišico? Potem je ta ravno pravšnja za vas,  čudovita in klasična hišica za lutke KidKraft Matilda! Ta otroška hiška je za 30 cm lutke s tremi nadstropji, kadjo, precej roza detajli in elegantnim pohištvom in je odlična predstavitev klasičnega južnega sloga, narejene v velikosti punčk. Ta hišica za lutke ni odlična le za ure igre, ampak jo je, kot je kdajkoli prej, mogoče pospraviti zahvaljujoč premičnemu stopnišču. Z Matildo oživijo igre vlog!


Dimenzije izdelka (cm) 65,0 x 30,2 x 114,5

MaterialiLes, PDF, plastika, tkanine


 • Hiška, ki prihrani prostor
 • Premično sodobno leseno stopnišče
 • Delujoča stranska vrata
 • Balkon
 • Vključuje 23 kosov. pohištva in dodatke, vključno z lestencem in posteljo za hišne ljubljenčke
 • EZ Kraft Assembly ™ za manj časa sestave in več časa za igro
 • Trdna lesena konstrukcija
 • Priložena navodila po korakih


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke pod 3 letom starosti. Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 65983
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 193.37€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: kidkraft hiška, lesena hiška, otroške hiške, otroška hiška, hišica za punčke, hiška za barbike, hiša za barbike, barbie hiša, kidkraft hiške, kidkraft otroške hiške, staskka, igrače, lesene igrače, otroška soba, otroci, darilo za rojstni dan, darilo za božička, darilo za dedka

Loading...