Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška kuhinja Minnie Mouse

Razprodano Otroška kuhinja Minnie Mouse

Ikonična Minnie Mouse je pripravljena ponuditi roko, da pripravi nekaj sladkih dobrot v tej otroški roza igralni kuhinji iz KidKrafta. Disneyjeva pekarna Minnie Mouse Bakery & Café omogoča kuharskim mojstrom, da preizkusijo vse vidike peke, vključno z upoštevanjem receptov, dodajanjem sestavin, valjanjem testa, izrezovanjem piškotov in kuhanjem v pečici. Minniejina roka v beli rokavici deluje kot polica za kartico z recepti (branje ni potrebno). Mali peki se lahko preizkusijo s testom z vnaprej narezanimi piškoti in tako ustvarijo kuharsko dejavnost in učenje malih motoričnih spretnosti. Z vrtljivim gumbom, napravami za odpiranje in velikim delovnim prostorom se bodo otroci lahko zabavaliz otroško kuhinjo Minnie Mouse Bakery & Café.


   18 dodatkov na temo pekarne, vključno s karticami z recepti, sestavinami v škatlah, hrano za igro in posodo 

    Testo "razvaljamo" z valjarjem 

     Izrežite piškote z oblikovanimi rezalniki; postavite nazaj v pravilen izrez, da ustvarite osnovni koncept sestavljanke 

      Zareze na vratih olajšajo odpiranje malih rokic 

       Kliki gumba pri obračanju za učenje vzroka in posledice 

        Polica ob strani je odlična za shranjevanje ali razstavljanje pekovskih izdelkov 

         Izdelan iz lesa za dolgotrajno igro 

          EZ Kraft Assembly™ za krajši čas gradnje in več časa igranja 

          Igrajte Piece Count - 18 

          Materiali - 92% les, 7% plastika, 1% kovina 

          Opozorila 

          OPOZORILO! Nevarnost zadušitve - majhni deli. Ni za otroke, mlajše od 3 let. Zahtevana montaža odrasle osebe. 

          Meritve 

          Dimenzije izdelka (cm) - 62,99 x 32,21 x 79,91 

          Neto teža predmeta KG - 5,9 

          Mere škatle (cm) - 61,01 x 43,51 x 13,49 


          OPOZORILO
          Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

          Napišite mnenje

          OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
              Slabo           Dobro

          Captcha

          Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

          Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

          KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

          Dobavljivost

          Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

          Rojstni dnevi

          Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

          Naročila za Božič

          Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

          • 175.99€

          Opozorilo

          Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

          Oznake: otroška kuhinja, kuhinja kidkraft, otroške kuhinje kidkraft, lesena kuhinja za otroke, kidkraft, kidkraft slovenija, leseni igrače, otroška lesena kuhinja, otroške kuhinje, otroške lesene igrače, staskka, medial, kidkraft hrvaška, kuhinja za punčke, daril

          Loading...